LINKS til vores sponsorer:

UNICOAT - Overfladebehandling

DKT AUTO - Bilindretning

CJ Auto - Autoreperation

SPOTADOT - Kreativ grafisk tegnestue

SENSITRYK - Tekstiltryk

MERCASOL - Rustbeskyttelse

 

Hvem er UNICOAT ApS?
Unicoat startede i 1974 med elektrolytpolering, som i daglig tale kaldes elpolering. Dengang var det maritimt udstyr, der var hovedgruppen.


UNICOAT er en virksomhed der er specialister i indvendig elpolering af meget små og mindre emner.

Desuden sætter vi altid kvalitet og levering til tiden meget højt.


Vi sikrer os altid at emnerne er i orden inden vi overflade behandler dem, så vi for det bedste resultat og eventuelle tolerancer kan overholdes.


Vi er vante til at håndtere sarte emner med fine tolerancer og søger for at pakke emnerne forsvarligt ind efter behandling. Varerne kan også sendes direkte til slut brugeren.

Vi er altid parate til at lave en prøve på en af vores overflade behandlinger, for at få det korrekte resultat, der passer til eventuelle krav til emnerne.

Elpolering kan også bruges til at fjerne fine grater i huller, da alle Micro spidser bliver brændt væk og overfladen vil blive mere rengørings venlig.UNICOAT APS, FALKEVEJ 27A, 3400 HILLERØD TLF.:4826 4936 / 2045 6792 Mail: mc@unicoat.dk SE MERE PÅ WWW.UNICOAT.DK

DKT blev etableret i 1986 og har siden da produceret emner til beskyttelse af varerummet i erhvervskøretøjer. DKT varetager komplet varevognsindretning og varevognsopbygning individuelt efter kundens ønsker og behov. I Danmark har DKT etableret ny produktions- samt lagerfacilitet i Toppevad Industri ved Stenløse på Sjælland, hvor montage direkte på og i bilerne kan tilbydes. De 1600 m2 moderne produktion har afdelinger i træskæring, alu/metal svejseafdeling, polyerthan sprøjteafdeling, mekanisk og elektrisk montage afdeling. DKT har indrettet 3 servicevogne, som nemt tager direkte til forhandlerne eller kunden og foretager den ønskede montering.
DKT har løbende udvidet produktsortiment, og kan som det seneste tilbyde mekanisk og elektrisk servive af erhvervskøretøjer. DKT- Auto , Ringbakken 30, 3660 Stenløse TLF.: 44927300 Mail: cds@dkt-auto.dk SE MERE PÅ WWW.DKT-AUTO.DK

Vi tilbyder fleksibel og personlig service i høj kvalitetTil tilbyder bl.a .:

- serviceeftersyn

- kalrgøring til syn

- karrosseriskader

- tandremsskift

- stenslag og rudeskift

- dækskift samt køb af vinter og sommer hjul

- tandremsskift

- Bremser, kobling

- reparation af kasse- og varevogne

og meget meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os.Du kan kontakte os;

Pr mail på mail@cj-auto.dk

Tlf.. 4046 9007

Adr.: Refhalevej 169, 1432 KBH KVi ser frem til at høre fra dig

SE MERE PÅ WWW.CJ-AUTO.DK

Old School grafiske dyder og know how krydres med nye tanker og teknikker.


Jeg har været i reklame-branchen siden 1986 – som reklame-tegner, grafiker, illustrator, Art Director, konsulent og tegnestue-leder.

Freelance-tegnestuen SPOT A DOT
blev grundlagt i 1997.

Still going strong - og måske din kommende leverandør af kreative
grafiske løsninger...

Per Juel
WWW.SPOTADOT.DK

Sensitryk er et nyere tekstiltrykkeri, vi har dog flere års erfaring fra branchen. Vi råder over moderne trykmaskiner, både automatiske og manuelle. Vi trykker for virksomheder, såvel som private og foreninger. Vi kan håndtere store som små oplag, og trykke op til seks farver. Vi trykker på de fleste tekstiler, både beklædning samt reklameartikler, såsom keyhangers, paraplyer og tasker.

Trykteknikken vi anvender er seriegrafisk tryk, hvor der enten trykkes direkte på emnet, hvis dette er plant, altså uden lynlåse, sømme, knapper eller andet hvor trykkes skal sidde. Alternativt kan vi lave trykket som et transfertryk, hvor motivet fremstilles som et spejlvendt seriegrafisk tryk på et stykke papir, hvorefter det fikseres på emnet under høj varme og pres.

Med venlig hilsen

Sensitryk

MERCASOL...
...fremstilles af den svenske industrigruppe AUSON AB i Göteborg og anvendes primært i bilindustrien, maskinindustrien og i offshore-industrien.
Mere end 50% af produktionen bliver eksporteret til en lang række lande verden over, og sælges der af enten AUSON AB selv eller af specielt udvalge distributører. Blandt disse udvalgte distributører er det danske selskab

NITRAM OIL A/S.