Læs mere om vores sponsorer under menu punktet "VORES SPONSORER"

Rally Denmark 2016 i Ans

På trods af gode forberedelse til vores sidste løb, Rally Denmark 2015 i Ans, udgik vi desværre af dette løb pga. motoren i Morrisen mistede olietrykket på SS7.

Indtil dette skete havde vi haft en del forberedelse op til løbet, da vi i det senest minirally, Bygholm Rally, havde vædret i minibigballe måtte vi have rettet disse skader op igen.

Efter at havde brugt hele fredagen op til rallyet på at kører noter, var vi klar til at kører 4 prøver i mørke fredag aften/nat, vi skulle have startet på prøve 1 cirka kl. 20:30, men det blev dog til en større forsinkelse på tre kvarter før kommer vi i gang. Så på prøve 1, bliver der kørt noget forsigtigt, på den 14 km lange prøve og vi kommer i mål uden de store problemer. Så kører vi tilbage til start, da prøve 2 er den samme prøve, som køres to gange. Vi får startet på prøven og kommer god halvvej igennem, da speederkablet knækker, det må vi så skifte på prøven, dette tager ca. 5 minutter men vi er stadigvæk med i løbet, og det er vigtigt. Vigtigheden i dette, består i, at i Historisk Mesterskab har vi mulighed for at blive både nr. 1, 2 og 3 i det Historiske Mesterskab, 3. pladsen har vi sikret os, men hvis vi skal forbedre dette resultat er det nødvendigt at vi gennemføre løbet, og Heino Meier og/eller Teil Hansen udgår, så det var vores taktik, at gennemføre og afvente hvad der skete for de andre. Desværre bliver de sidste 2 prøver fredag aften aflyst pga. de store forsinkelser, så vi kan gå tidligt til køjs, da vi heldigvis startede sidst i feltet og ikke nåede at blive sendt ud til prøve 3 for at blive sendt hjem igen.

Lørdag morgen, op af sengen og få hentet bilen i Parc Ferme, så var vi i gang igen. Og det var blevet lyst....dejligt...., vi kommer i gang på de første prøver, og vi finder hurtigt rytmen på den første prøve hvor Morrisen får lov til at strække ben, vi kan jo ikke helt lade være med at kører motorløb, selv om vi skal kører taktisk. Efter prøve 5 og 6 kommer vi ind til service, hvor vi lige får tanket lidt benzin og justeret et på småting. I øvrigt tak for god service til Morten og Doktor Juelshøj, en god mand og have med til de store rally, han justerer de små ting og du kan mærke forskellen...FEDT.

Afsted til prøve 7, som var en gentagelse af prøve 5, desværre måtte vi midt på prøve 7 stoppe motoren, og erkende at motorløbet var slut, for motoren var desværre løbet tør for olietryk. Så det blev til en tidlig fyraften for os, vi skal dog ikke glemme at nævne de flinke mennesker som bor midt på prøven, de var så venlige at byde på kaffe mens vi ventede på traileren....tusind tak for kaffe.

Så vi må se os tilfreds med en bronze i DASU Historisk Mesterskab, hvilket også må siges at være godkendt, når man kører i feltet mindste og ældste bil.

Derudover har vi jo også vundet DASU og MRS Minirally kl. 7 App.K 0-1600.

Så alt i alt må vi jo være godt tilfredse med dette års resultater.

/Kenneth og Poul

Bygholm Rally 2015

Så fik vi klaret MiniRallySyds 4. afd. til Bygholm Rally i Horsens med Bygholm Landbrugsskole som rallycentrum, hvilket må siges at være det ideelle sted. Her er der plads til et par og 80 rallybil, fin kantine og overnatningsmuligheder, alt sammen samlet på et sted.

Denne afdeling var ikke tællende til Historisk Rallymesterskab, men vi havde valgt at stille op alligevel, dels fordi at vi havde kørt løbet sidste år og så var der også lige den kringle at vi kunne vinderklasse 7 (App. K 0-1600), det krævede dog at vi stillede op og gennemførte rallyet. Dette blev dog noget sværere end vi havde regnet med, dels pga. af regnvejr og fedtede veje, og så valgte vi at kører taktisk for at være sikker på at komme igennem rallyet. Når det er så fugtigt og fedtet har vi ikke mange muligheder for at stå fast, da vi kun har en slags dæk at kører på, og de fungerer bedst når det er tørt. Dette viste sig allerede på SS1, hvor vi under en nedbremsning til en chikane, ikke kan få greb og kurre direkte ind i en minibigballe, heldigvis fik vi kun en mindre skade på fronten.

Resten af dagen gik fint og vi ender som nr. 3 i klassen, dette var mindre væsentligt, vi gennemførte rallyet og ender med at blive

 DASU Mester/2015 i Kl. 7 og

MiniRallySyd Mester/2015 i Kl. 7.

Se onboardvideo fra Bygholm Rally 2015 KLIK HER..!    

--------------------------------------------------

  LIKE OS PÅ FACEBOOK...!      

KLIK HER...!

----------------------------------------------------------

Endnu et fantastisk rally

 

Det er muligt at der er nogen synes det er langt at kører til Jylland og kører rally en enkelt dag, det synes vi ikke i PPJMINIRACING…., især ikke når konceptet og kvaliteten står mål med det som MiniRallySyd gang på gang leverer. Endnu engang var vi draget til Jylland for at deltage i Sydjysk Rally i Give på et fantastisk serviceområde ved Give Sværgods.

Kenneth og Poul var klar fra morgenstunden efter en hyggelig overnatning på en nærliggende campingplads, dagene optil havde været en smule hektiske. Morrisen var blevet udstyres med en lavere gearing, så vi havde mulighed på at udnytte 4. gearet fuldt ud, derudover skulle tandstangen skiftes og motoren fik en frisk toppakning, dette er normalt ikke noget problem, med mindre man er afhængige af englændere og deres rettigdige omhu, eller mangel på samme. Gearingen landede med UPS, torsdag eftermiddag inden rallyet, så torsdag aften gik med at skifte gearing, få lagt motoren i og få foretaget de sidste justeringer og få en kort prøvetur, men alt klappede og vi kunne kører rally med god samvittighed.

Lørdag morgen fik vi ordnet licenskontrol og teknisk kontrol (dejligt at de tekniske kontrollanter havde forståelse for at vi ingen servicefolk havde med, så vi kunne få klaret teknisk kontrol inden vi skulle kører noter), så var det bare at få rutebogen åbnet og komme afsted, prøverne var forholdsvis lange og på et teknisk højt niveau, som gjorde at vi fik brugt alt den afsatte tid fuldt ud. Så da vi kom ind, havde vi ca. en halv time til at få kontrolleret de sidste ting, få klædt om og få lidt og spise, så der var ikke meget tid til at komme i ”racemode”.

Det var måske også årsagen til at Poul ikke følte at det helt kørte for ham, det vil sige at han var ukoncentreret og stolede ikke på egne evner, det føltes tydeligt på de hurtige 4 og 5 sving hvor han tøvede og holdt igen. Dette fortsatte stort set indtil pausen, vi skulle dog lige opleve noget på den sidste prøve inden pausen, som aldrig er hændt i MINITEAMS historie, vi punkterede på højre forhjul, en kilometer før mål på prøve 3 tabte dækket pusten og vi måtte humpe i mål. Dette skyldes dog nok ikke et problem med dækket, nærmere var årsagen nok at der var ca. 600 meter jordvej på prøve 3 som skulle forceres, det mindede meget om de øvelses terræn man kørte på, før i tiden, god smattet, store huller og sten, lige guf for en Morris. Men vi fik kæmpet os igennem og kom i mål, vi fik skiftet hjul og kom indtil pause uden tidsstraf. Så alt var okay.

Service blev overstået med lidt hjælp fra Carsten og Hannibal (i øvrigt mange tak for hjælpen), så afsted igen og alting gik meget bedre, der var meget bedre rytme og flow i bilen, på prøve 4 kørte vi til gengæld 1 sekund langsommere end først gang, dette skyldes dog nok, at det lange afløb med grus var kørte noget mere op, så Morrisen skulle mase sig lidt mere igennem de dybe spor, lykken er en solid bundplade. Til gengæld var vi 12 sekunder hurtigere på prøve 5, her fungerede det hele bare og det er en fed følelse når man holder i mål og ved at tingene og noterne bare har fungeret. På prøve 5 vidste vi at vi ikke kunne vinde noget, til gengæld kunne vi tabe det hele så vi valgte at kører sikkert og komme i mål. Dette er meget vigtigt, da vi samle point til ”DASU mesterskabet i Historisk Rally” og her inden sidste afdeling til Rally Denmark i Ans d. 30/31. oktober kan vi blive alt fra nr. 3 til nr. 1., derudover ser vi ud til at vinde Kl.7 App. K 0-1300 i MiniRallySyd.

Weekends resultat blev dog kun til en 2. plads i klassen efter Søren Andersen/Michael Christensen i Toyota Corolla 1,6 som kørte ca.1.45 minut fra os, men til gengæld var vi godt tilfredse med vores generelle 37. plads ud af 60 startende og 46 biler der gennemførte løbet.

Slutteligt skal der lyde en stor tak til alle frivillige og officials som stillede op, HUSK, der er ikke nogen motorløb uden dem, så opfør jer pænt og behandle dem ordentligt.

---------------------------------------------------------

Så er en weekend med rally og hyggelig samvær med de andre Historiske rallygutter overstået, efter en lørdag med Sprint hvor vi fik lov til at stjæle sejren fra en 6-7 historiske Fiater, hvor det blev til en klassesejr i kl. 5 i Dansand Silkeborg Sprint. 

 

KLIK HER og se onboard fra søndagens minirally..!  

 

 

 

 Om søndagen deltog vi i Rally Silkeborg 2015, som var tællende til Historisk Mesterskab. Dagen startede med den sædvanlige notekørsel, og som tidligere nævnt er Kenneth Jørgensen trådt til som 2. kører og Morten Sahl Christensen kører service.
Prøverne til rallyet var velkendte, de havde dog vendt nogle af prøverne i forhold de

tidligere år, hvilke kun gjorde løbet bedre, men nogle fine rally prøver, når man tænker på at det ikke er det løb med de fleste prøvekilometer. Hele rallyet forløb teknisk efter planen, og bilen voldte ingen problemer. Den er dog lidt mærket efter strabadserne i weekenden.

 

Slutresultatet for dagen blev at vi ender som generelt nr. 9 i Historisk Mesterskab og bliver nr. 2 i klassen 0-1600, efter Niels Gramstrup i Peugeot 205. Det kunne dog være blevet en sejr, hvis løbslederen ikke havde slette prøve 5 på et tvivlsomt grundlag. Dette koster os mindst en placering i Historisk Mesterskab, så må vi jo håbe at det ikke får indflydelse på slutresultatet sidst på året.

Nu er det så hjem i værkstedet og få bilen klar inden næste løb, som bliver næste afdeling af Historisk Mesterskab til Sydjysk Minirally i Give d. 26/9-2015.

Til sidst vil vi fra PPJMINIRACING.DK sige tak for en hyggelig weekend og til Silkeborg Sø-Camping for de fine overnatningmuligheder, ligeledes skal der lyde en....... 

Stor tak til de frivillige og arrangørerne af dette motorløb fra PPJMINIRACING.DK


   

Vi har ændret lidt i planerne.....

Det var planen at vi skulle have deltaget i Gjønge Rally 2015 for at støtte det gode ide at arrangerer et minirally på Sjælland, men da mandskabplanen har ændret sig lidt i vores lille rallyteam, så Kenneth Jørgensen sidder i 2. kørersædet resten af året, Morten bliver servicemand i det omfang han kan og ellers tager Jacob (forhåbentligt ;-) ) over i de periode Morten ikke kan.  

Men med hensyn til Gjønge Rally havde Kenneth lovet sig væk som official, så det er blevet til at Morten og Poul også tager en tjans som prøvemandskab.

KLIK HER og se mere om Gjønge Rally

Til gengæld er vi klar og tilmeldt både til Dansand Classic Sprint og Historic Rally i Silkeborg i weekenden d. 29.-30. August, som vi også tidligere har deltaget i, både i 2013 og 2014, hvor vi også fik en klassesejr.

KLIK HER og se mere om Historic Rally, som i øvrigt er åben for alle klasser.

Vi ønsker alle et godt race, vi ses derude :-) 

En sommerdag i Gammelrand

KOMO/NCC Rallymasters Gammelrand grusgrav d. 18/7-2015

 

En dejlig dag i Gammelrand Grusgrav er slut, hvor vi kan se tilbage på et godt arrangement, men god stemning, fint vejr od masser race og rallybiler. Og som toppen på kransekager havde man fået Michael Lund som speaker, manden er jo en silo af viden om rally, fantastisk.

Men dagen forløb for vores vedkommende i det store hele godt, hvor vi starter ud men gennemkørsel for lige at se banen an, og vi havde en fornemmelse af at banen var noget glat pga. af støv, sten og grus. Den samme fornemmelse havde man også under tidstagningen, hvor man ligesom fik sat tingene lidt mere på spidserne, men da det kun er en enkelt omgang, nåede man ikke at få en rigtig fornemmelse af det. Tidstagningen gik ellers fint og de 3 historiske biler der var meldt til, #33 Jens Rasmussen i en Ascona 2,0, #34 Mathias Blond i 1,6 VW Golf l og så vores egen, #39 Morris Cooper S fra 1967, vi lå faktisk inden for 1 sekund efter tidstagningen, så det tegnede jo til at blive en god dag, hvor vi kunne konkurrere lidt .

Så går starten på 1. heat og vi kommer også fornuftigt afsted, vi når dog ikke engang en omgang, da vi kommer hen over ”vægten” og for bremset ned, bliver vi fanget i det løse grus og glider op i en grusbunke og ikke kan komme fri, så var det heat ligesom ovre for vores vedkommende, og vi får en max. tid på 4.00 minutter. De efterfølgende heat går meget bedre og vi  kører 2. heat på 3.27, dog er #34 Mathias Blond i Golfen, 5 sekunder hurtigere end os,  og med en max. tid i 1. heat er vi noget bagud,( reglen siger dog, at du må smide det dårligste heat væk, men man skal gennemføre 4. heat), #33 Jens Rasmussen i Ascona har kørt 3.33 i 1. heat og en max. tid i 2. heat, så han lå sidst i det regnskab,  vi havde  ” is i maven”, og måtte se hvad dagen kunne bringe. I 3. heat giver vi den lidt mere gas og forbedre vores tid med lidt over 4 sekunder, 3.23 kører vi det heat på og vi kører faktisk 2 sekunder hurtigere end #34 Mathias Blond i Golfen, men i det store regnskab var han langt foran og ville blive svær at nå. Vi måtte sætte vores lid til 4. heat efter rallydevisen ”If you have to finish first, first you have to finish”, så vi holdt snoren stram og gav den gas og kørte igen 3.23 endda et halvt sekund hurtigere hvis man skal tage de små decimaler med, det viste sig dog unødvendigt for #34 Mathias Blond i Golfen knækkede en trækaksel under starten og kunne ikke gennemføre 4. heat.

Så kunne slutte dagen som  vinder i de historiske klasser og generelt nr. 39, men tak for en god kamp med #34 Mathias Blond, det er dejligt med lidt konkurrence.

Så skal der slutteligt lyde en stor tak til KOMO og ikke mindst alle de frivillige som hjalp til på dagen, for uden jer var der altså ikke noget motorløb, tak for den gode indsats og tak for et godt motorløb i nogle fantastiske rammer.

KLIK HER og se onboardvideo fra alle 4 heat  

KLIK HER og se det endelige resultat  

Det næste løb der er planlagt for PPJMINIRACING.DK bliver til Gjønge Minirally på Møn d. 15/8-2015.

Den gamle bil er søgt i skyggen

Som den geniale afslutning på en sommerferie, er det planen at PPJMINIRACING deltager i NCC/KOMO Rallysprint i Gammelrand Grusgrav d. 18. Juli. Hvis man leder efter en mulighed for en udflugt med lidt fart og action, skal man sætte kursen efter dette Rallysprint, det er altid en oplevelse.

VI SES I GAMMELRAND

Klik her for at se mere på KOMO hjemmeside..!

 

En tur i Gerup Skov

                    

    En dejlig solbeskinnet lørdag morgen, d. 6. juni 2015, stillede vi til start i Anderup El Minirally 2015, og der var lagt op til herrerace. De sydfynske Alper er kendt for at indeholde nogle en af Danmarks bedste rallyprøver, her i landet, heriblandt Gerup Skov.  Gerup Skov rallyprøven er kendt som en teknisk svær og indeholder alt det en rallyprøve skal have, blinde sving, skæve toppe, hurtige passager med 4-5 sving og mange andre spændende udfordringer, udover Gerup Skov skulle vi også kører Sørup og Gammelskov, dem kendte vi dog fra efteråret sidste år. Så da vi kørte noter, kontrollerede vi om noterne passede på de to prøver vi kendte og fik dem rettet til, ellers fokuserede vi meget på Gerup Skov, da den var ca. 14 km lange og der var forholdsvis mange noter på.


Klokken 12 gik starten for startnummer 1, vi havde fået startnummer 8 så vi startede 8 minutter efter. Via af en lille omvej kørte vi direkte over til 14 km rallyprøve på Gerup Skov, vi fik startet på prøven og nåede ca. 2 km ind på prøven hvor der kommer en blind top inde i skoven, som vi havde læst fuldstændigt forkert, her løb vi tør for talent, vi kommer enten for hurtigt eller for lige på toppen hvilket resulterer i at vi letter og lander direkte inde i skovbunden. Heldigvis undgår vi med nød og næppe et træ med 5-10 cm og standser en halv meter fra en kampesten, PYHA, så var vi ligesom i gang. Heldigvis står der en del tilskuere på dette sted (hvorfor mon…!), og de får os skubbet ud af botanikken igen, og vi kan kører prøven færdig med et tidstab på ca. 3 minutter .


Resten af dagen forløber nogenlunde, det vil sige at vi bøvler med et tændingsproblem hele dagen, hvilket gør at motoren ikke vil kører mere end 5500-6000 omdr., men vi får os kæmpet igennem dagen og ender med at vinde klassen (Historisk 0-1600), og ligeledes bliver vi generelt 4 blandt de historiske biler, dette gør at vi ligge på en delt 1. plads i Historisk Mesterskab sammen med Teil Hansen.


En stor tak skal lyde til MiniRallySyd og officials til Anderup El Minirally 2015, for at arrangerer et fantastisk motorløb under afslappede forhold, og så skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til de tilskuere der bar os ud af skoven.

Efter at vi desværre måtte trække os fra Rally Roskilde 2015 med en knækket trækaksel, er bilen klar til kamp igen. Den er dog lidt i miskredit efter at have svigtet os, så nu må den vise sit værd i den kommende weekend, hvor vi skal kører Anderup El Minirally på Sydfyn, der har de nogle af Danmarks bedste rallyprøver og dem skulle vi jo nødigt gå glip af. Ligeledes er det jo også vigtigt at komme i mål, så vi kan skrabe nogle vigtige point sammen i det Historiske Rally Mesterskab, jo flere point på kontoen, jo større chance for at vinde ;-).

Håber vi ses derude...!


Klik her, hvis i vil vide mere om Anderup El Minirally 2015

Udgået af Roskilde Rally 2015

Lørdag d. 16/5-2015 var vi mødt op til en hyggelig dag til Rally Roskilde 2015, dette var et løb som var blevet arrangeret af ASK/Hedeland, vores egen klub, som vi selvfølgelig støtter op om. Vi prøver så vidt muligt at deltage i alle Minirally, også dem som ikke er tællende til vores mesterskab, da man bør støtte op omkring de motorløb som bliver lavet, for vi vil gerne vise at vi sætter pris på det store arbejde som bliver udført af folkene bag, og det store arbejde som de ligger i sådant et arrangement.

Nå, men tilbage til lørdag d. 16/5-2015, hvor vi var mødt op på Vilvorde, Roskilde som var Rallycentrum for dagen, og med et pænt deltagerantal på lidt over 30 deltagere. Dog syntes vi antallet af Historiske Biler var lidt tyndt, men til gengæld fik vi lokket et par historiske biler som vi normalt ikke ser: Ole Petersen, Opel Manta (tidligere Michael Lund) og Peter D. Nielsen, Triumph Tr8. et par fine biler som vi håber vi komme til at se noget mere i de historiske løb, vi kan altid bruge nogle flere biler.

Rally bestod at 3 rundbaner, én industriprøve og 2 rallyprøver, som skulle køres to gange. Vi fik kørt industriprøven (SS1) uden problemer, og i en nogenlunde fornuftig tid med plads til forbedring. På SS2, som de fleste kender som Brordrup-prøven, fik vi lidt problemer, på anden omgang under en nedbremsning/nedgearing, kommer der et "knald" og efterfølgende får vi lidt problemer med nedgearingerne til 2. gear, da vi så kører i gennem chikanen mod mål opgiver den venstre trækaksel og vi må desværre udgå herefter. Vi vil vurderer det første "knald" til at være en syncromesh til 2. gear der har givet op og er "sprunget".

Vurder selv, se onboard KLIK HER..!   

Til sidst vil vi sige tak for et godt (men kort...) motorløb til hele løbsledelse samt alle de frivillige officials som stillede op, så vi andre kan få lov til at kører motorløb. UDEN JER INTET MOTORLØB..TUSIND TAK FOR HJÆLPEN.   

 

Efter Hässleholm GP

Så er Hässleholm GP overstået, og endnu engang var det en fantastisk dag, med masser af glade mennesker og rallybiler af alle slags, alt fra WRC-biler til Historiske biler som vores egen. Til dette års Hässleholm GP (Lille Mats) havde de vendt banen om, som ikke gjorde den mindre kedelig, så slap vi også for et par kedelige toppe, som vi havde et mindre godt bekendtskab med i 2014 (ss1/2014), men til gengæld var der så også en enkelt overraskelse på denne bane, som vi ikke lige havde været opmærksom på under morgenens gennemgang. Der er et sted på banen hvor man har en overgang fra asfalt til brosten, denne overgang danner et lille hop, hvilket gør at i hvert fald Morrisens affjedring bag i blev slået i bund og slynger bagenden en halv meter op i luften, dette er normalt ikke noget problem.....hvis man er forbedret på det...men det var vi ikke, så der gik lige et øjeblik før vi kom os over den lille overraskelse. Tilgængæld skraldgrinede vi da vi kom i mål, resten af dagen forløb rigtig fint uden problemer og vi slutter som generelt nr. 67 ud af 130 startende og så vinder vi klassen.

 

      KLIK HER FOR AT SE DE NYESTE ONBOARD..! 


NÆSTE BEGIVENHED VI DELTAGER I, BLIVER "ROSKILDE RALLY 2015" D. 16/5-2015, SOM HAR RALLYCENTRUM PÅ "VILVORDE, SØNDERMARKSVEJ, 4000 ROSKILDE, SELVE RALLYET STARTER KL.12:00 SAMME STED.

Hässleholm GP here we come....

     ...så er den gal igen, og  det bliver fantastisk. På lørdag d. 2. Maj 2015 kører vi Hässleholm GP også kaldt Lille Mats Rallysprint, sammen med 128 andre rallybiler, lige fra WRC-biler, selvfølgelig en del Volvoer (da det jo foregår i Volvo-land), til Historiske Biler som vores Morris. Så der bliver en masse og se på, selve løbet er et Rallysprint, hvilket vil sige at der bliver kørt 3 heat på den samme rallyprøve, som er en rundbane, hvor bilerne startes enkeltvis med ca. 1 minuts mellemrum, og så gælder om at kører de 2 omgange hurtigst muligt. Hvis man vælger at kører op at kigge på dette løb, er man garanteret en dag med fart og action.

Selve motorløbet foregår på Hässleholm Garnision i Hässleholm, og man er meget velkommen.

Så blev rusten banket af...

Hej derude.

Her er en lille status efter vi har været ude og kører vores første rally-kilometer i år.
Igen i år år har vi planlagt at kører alle afdelingerne af det Historiske Mesterskab og den 1. afdeling blev jo kørt i weekenden, hvor vi var taget til Rødekro til EHN Peugeot Rally Sønderjylland som MRS havde stået for, og som altid leverede de et fantastisk rally, hvor der som altid ikke var tvivl om hvordan tingene skulle foregå, da det jo kører efter det sædvanlige koncept, og det må man sige fungerer. Ikke så meget tant og fjas, bare et godt motorløb og nogle rigtig fine rallyprøver.


 For vores vedkommende var det bare et spørgsmål om at komme igang efter en lang vinterpause, hvor Morris'en lige havde fået en kosmetisk overhaling, og det vil vi sige, at det har jo kun gjort bilen pænere. Selve motorløbet forløb nogenlunde fint, der var dog en del rust der skulle bankes af, nogle noteaftaler der skulle friskes op og så havde vi også lige en V2 der smuttede på prøve1, så vi lige måtte bruge 15-20 sek. på at vende. Alt i alt havde vi et super motorløb, og der skal lyde en stor til Kenneth for god service. Det har meget at sige at man har en erfaren mand som kan tage sig af den tekniske kontrol, støjkontrol og service, så man kan koncentrere sig om motorløbet. der vil komme noget onboard film senere.

Der skal selvfølgelig også skal lyde EN STOR TAK TIL ALLE OFFICIALS, der var med til at få dette motorløb stablet på benene.
 

Næste gang vi skal ud og kører bliver i den kommende weekend til Hässleholm GP (Lille MATS), håber vi ses..!


SÅ ER MORRIS'en KLAR TIL RALLY:::!

Så blev Morris'en klar til rally, der er ikke fortaget de store ændringer teknisk hen over vinteren, bilen er dog blevet frisket lidt op med en anden farve og så har vi opdateret fælgene lidt til en 6 x 10 tommer fælg, for at det kan lade sig gør, er der blevet monteret Grp. 2 Race skærmkanter på bilen, men vi synes nu ikke at det gør udseendet af bilen ringere....tværtimod...!

Så nu er det bare at få læsset bilen, for vi ses snart til EHN Peugeot Rally Sønderjylland på lørdag d. 25. April 2015, hvor vi deltager i 1. Afd. af Historisk Mesterskab i Rally.

Vil du vide mere kan du klikke på dette LINK ;-)

Velkommen til vores hjemmesideMens vi venter på at vi kan få lagt sidste hånd op "restaureringen" af Mini'en, kan I kigge over i *Rallybiografen*, her er lagt en video op, så man kan se hvordan Nick Swift styrer sin 1275 Mini rundt på GOODWOOD banen i England.

Se filmen via dette LINK

Vi har planlagt at vores første optræden i rallysæsonen 2015 bliver til 1. afd. af Historisk mesterskab som køres i Rødekro, nærmere bestemt d. 25. April.

Link til flere information omkring rallyet 

 

Velkommen til vores hjemmeside

Så starter rallysæsonen snart.......

Der er jo gået lidt mode i det der med at ændrer udseende på sin historiske rallybil, op til sæsonstart 2015. Dette gælder også for ppjminiracing.dk, det skal dog være en overraskelse, hvad der er blevet fortaget i vinterens løb.

Løbskalenderen for 2015 er blevet lagt op på hjemmeside (kan ses via dette link), ellers ser vi med stor fornøjelse frem til at komme i gang med rallysæsonen 2015 og møder alle vores rallyvenner igen i hyggelige rammer omkring vores fælles sport, Historisk Rally, en herre sport...!

Velkommen til vores hjemmeside

Mens vi venter på at sæsonen går i gang...!

Planlægningen for sæsonen 2015 er så småt i gang, og så snart vi ved mere, ligger vi det selvfølgelig op på hjemmesiden.

I er meget velkommen til at "snuse" rundt på hjemmesiden, der ligger blandt andet en masse onboard film i kan studerer i de mørke vinteraftener.

God fornøjelse....!


Velkommen til vores hjemmeside

GLÆDELIG JUL

OG

GODT NYTÅR

TIL JER ALLE...!

og hvis I skulle sidde og savne lidt rallystemning, kan du klikke ind og se vores onboardvideo fra Anderup Minirally 2014 , e ller se mange af de andre onboardvideoer som er lagt op på denne fantastiske hjemmeside. God fornøjelse  


Velkommen til vores hjemmeside

Til dem som sidder og venter i spænding efter nyheder her på siden, er der foreløbig lagt onboard op fra Bygholm Minirally 2014
Klik her og kom direkte derhen.

Velkommen til vores hjemmeside

ANDERUP MINIRALLY

Så er der mindre end en uge til at vi skal deltage i året sidste afdeling af Historisk Rallymesterskab, som skal kører på Fyn. Og et imponerende deltagerantal på 72 biler, og intet mindre end 12 historiske rallybiler er da et flot felt og man må sige at MiniRallySyd har vist vejen frem, til hvad det er rallyfolk vil have, da et deltagerantal på over 70 ved de sidste 2 afdelinger tydeligt viser hvad folk vil kører.

Morrisen er ved at være klar til Anderup Minirally, da de superfine rallyprøver i Horsens, var lidt hård ved den forholdsvise simpelt opbyggede undervogn, som lige skulle renoveres en smule.

Morten og Poul, som henholdsvis 2. og 1. kører er stadig på et sted i samarbejdet, hvor det virker godt i bilen...men der er dog stadigvæk plads til forbedring både fra Morten, men også fra Pouls side. Specielt notekørselen kan forbedres, vi laver gode noter, men glemmer nogle fixpunkter, men fordelen er jo at man ved hvor man kan forbedre sig.

VI SES TIL ANDERUP MINIRALLY PÅ LØRDAG d. 18/10-2014

Find flere oplysninger omkring ANDERUP MINIRALLY her...!

SURER FINT rally...!

(Foto lånt af TMRallytours)
Fredag aften d. 19/9-2014, fandt vi vej til Bygholm Landbrugsskole ved Horens, (Poul s anden hjemstavn), som også skulle være rallycentrum for arrangementet, som også  5. afdeling af det historiske mesterskab var en del af.  Vi modtaget på landbrugsskolen og blev vist til rette på et værelse, fine forhold og dejlig med en god nat søvn. (man kan jo sige at vi var blev opgraderet da vi kun havde bestilt ”sovesal med madras”). SUPER FINT!

Med hensyn til det Historiske Mesterskab er der jo kun en vej frem i det mesterskab og det er fremad og da vi er udgået af 2 afdelinger, er der jo kun en måde at gøre sig gældende, det er fuld gas, gennemføre og være tilstede og afvente.

Lørdag morgen, op kl. 6, lidt vand i hovedet og gøre servicepladsen klar, så kunne vi jo spise vores morgenmad i fred og ro, morgenmaden var med i indkvarteringen og bestod af en dejlig morgenbuffet, hvor der ikke manglede noget, SUPER FINT!. Efter morgenmaden fik vi overstået de praktiske ting som licenskontrol og teknisk kontrol. Så stod den ellers på notekørsel på nogle super fine prøver, hjemmefra havde vi været lidt skeptiske det så ud som om at prøverne gik meget ligeud, men det var slet ikke virkeligheden da vi først fik kørt noter på prøverne, de var en meget høj kvalitet og teknisk svære og en dejlig udfordring for et forholdsvist nyt team som os, som kunne fylde nogle flere erfaringer i rygsækken, SUPER FINT!

Nå, men på men køredragten, og få spændt bilen på ryggen så var vi klar til rally, men lige efter starten på prøve 1 kunne vi  fornemme problemer med motoren, den ville ikke rigtigt trækker og problemet blev kun værre, så det ente med at vi måtte holde ind, af 2 gange, på prøven før problemet blev løst, ved at skifte tændrør. Uheldigvis herefter bliver det lidt generationernes kamp, da en official, lidt uheldigt,  vinker os ud foran en MINI COOPER WRC, men Poul opfatter det hurtigt og får kastet bilen ind til siden så ham kan passere. Så var vi ligesom i gang…., herefter tog det lige en ”prøves tid” før vi kommer ind i rytmen igen og stoler på bilen igen, men eftersom vi har fået en max. tid på 8 minutter på prøve 1, er vi noget bagefter resten af dagen.  Men vi kørte rally resten af dagen, nød de fantastiske rallyprøver og de mange mennesker som var ude og se rally. SUPER FINT…!

 
(FOTO: TMRallytours)
Efter løbet kunne man lige snuppe et bad på landbrugsskole, og  mens vi ventede på resultatet og præmieoverrækkelsen, blev der serveret en dejlig Jægergryde.  SUPER FINT!

Alt i alt var dette et SUPER FINT ! rallyarrangement som også afspejlede sig i de 70 deltagerer, men rammerne og forholdene omkring rallyet var SUPER FINT.

En stor tak officials, løbsledelse og deltagerer for et SUPER FINT arrangement, men der skal også lyder en stort tak til Jacob for fantastisk service og tak til Jens Møibæk for lån af HANS….UPS! Poul skylder…!

Med venlig hilsen PPJMINIRACING.DK

Fantastisk våd weekend

Lørdag morgen stod vi klar på Søvej i Silkeborg  til en hyggelig weekend med masse af race, arrangementet er en del af Automania, som er Danmarks Ultimative Bilweekend og afholdes altid den sidste weekend i August. Se og læs mere på www.automania.dk

KLIK HER og se onboard fra Dansand Classic Sprint

 

Som sagt stod vi klar lørdag morgen, hvor vi var tilmeldt til Dansand Classis Sprint arrangeret af HMS, et lille sprint på Søtorvet og Avistorvet ved Rådhuset i Silkeborg med udsigt over Silkeborg søerne, nogle rigtig hyggelige rammer for et sprint, og så var der tilmeldt 75 biler hovedsagelig historiske biler, hvoraf de 7 af dem var rallybiler. I kl. 5 (65-klassen) som vi var tilmeldt i var der 9 Fiat`er og 1 Morris, nemlig vores, og i testen om formiddagen kunne vi se at Fiat`erne kunne vi godt hamle op med, faktisk var vi hurtigst i kl. 5 under testen.

Efter frokost startede selve Sprintet, det gjorde regnen så også, og det fik stor betydning for resultatet. Som sagt begyndte det at regne til 1. heat på sprintet,  kørsel i regnvejr i Minien er ikke det vi har prøvet meget af og det viste sig allerede i 1. heat, hvor vi fik lidt svært ved at stå fast i den første rundkørsel, af de to rundkørseler som sprintbanen bestod af, erfaringsmæssigt kan man sige at Yokohama A032 (som er de dæk vi har at vælge imellem, når det gælder 10”), står fint fast i regnvejr, bare man holder sig ude af vandpytterne og væk fra brosten. Men en snurretur i 1. heat som kostede os ca. 14 sek., havde vi meget svært ved at hente igen i de sidste 2 heat, når hver heat lå omkring 1.26 i tid, og man kan sige i testen endte vi som hurtigst i klassen og generelt 9., i selve sprintet endte vi som nr. 8 i klassen og 43. generelt.

Nå, men sprintet om lørdagen var bare hygge, vores egentlige formål med at komme til Automania i Silkeborg var Dansand Historic Rally om søndagen, der er en afdeling af det Historiske Rallymesterskab.

KLIK HER og se 9 onboardvideoer fra Silkeborg Historic Rally

Rallyet bestod af 5 prøver, den lille sprintbane fra om lørdagen, en rundbane i Silkeborg Industri og 3 rallyprøver der ikke er superlange, men til gengæld er kvaliteten af rallyprøverne meget høj. Rallyet blev også præget af regnvejr, hvilket flere rallyteams fandt ud af da de holdt på prøve 2 og 3, hvor der kom en mindre tsunami, og flere var jo komme afsted på slicks, så de måtte holde lidt igen. Vi fik også vand, lige da vi holdt til start på prøve 3, begyndte det at vælte ned, men eftersom vi kun har det samme dæk at vælge imellem, havde vi igen valgt rigtigt…..!!! Rent konkurrencemæssigt viste vi ikke rigtig hvor vi lå henne, da der var lidt problemer med On-linetiderne, men vi havde en god fornemmelse med hensyn til Søren Duun/Morris Cooper S og Kurt Andersen/Opel Kadett, det var mere vores svenske ven HasseGas/Toyota Starlet vi ikke rigtig havde status på, men efterfølgende kunne vi se at efter prøve 8, havde vi 4 prøvesejrer hver i klassen, og vi førte med ca. 6 sekunder. Men på prøver 9-10 ved jeg ikke om Hans Gustavsen (Hassegas) finder ud af at han er ved at komme for sent hjem til aftensmad, for her hentet han lige 15 sekunder så vi samlet taber med 9 sekunder og vinder en 2. plads i klassen, generelt ender vi på en 9. plads. 2. pladsen er vi til gengæld supertilfreds med, da Hassegas ikke tager point i det Historiske Mesterskab, og r vi får nogle værdifulde point på kontoen. I mesterskabet er vi dog håbløst bagud, på grund af at vi allerede er udgået 2 gange i år, så Kurt Andersen fører stort i mesterskabet, og kan ligge og ”lurepasse”, men vi kæmper til det sidste og ser hvad det bliver til. 

Til sidst vil vi sige tak til arrangører og official for de fine motorløb i de pæne omgivelser, uden jer var der jo intet motorløb.

Et  veltilfreds rallyteam, og Morten får sin første pokal efter han trådte til i teamet som 2. kører.
TILLYKKE MED DEN.......!!!!

SELVFØLGELIG.........så står man på tværs og så er  Allan "Post" på pletten med panservest og kamera. Tak Allan "Post", for dokumentation af dumheder samt som sædvanlidt fantastisk speak om søndag. 
Smiler stort 

HVIS I HAR LIDT TÅLMODIGHED, VIL DER BLIVE LAGT ONBOARD VIDEO OP FRA RALLYET OM SØNDAGEN SNAREST MULIGT...!


 

ON-BOARD fra NCC Rallymaster

Så er der lagt on-board op fra det 29. NCC Rallymaster i Gammelrand Grusgrav som blev kørt den 19/7-2014.

Se 3 heat fra NCC Rallymaster, KLIK HER..!

Opvisningskørsel til CHGP

Copenhagen Historic Grand Prix
Den kommende weekend er der CHGP - historisk grand prix v. Bellahøj i København. Som noget nyt vil der i år være udstilling af, og opvisningskørsel med, 20 fine historiske rallybiler af meget forskellig art; Porsche, Volvo, Triumph, Toyota, Honda, Ford, Opel, Lancia, Fiat, VW, Renault Alpine, Audi, Mazda. Alfa Romeo og Mini Cooper. Bilerne vil være at finde i forbindelse med Yokohama's motorsportspmråde hvor hhv. Gunnar Aaskov og Peter Birkholt er klar til at servicere motorsportsfolket. De historiske rallybiler kommer på banen omkring middag både lørdag og søndag. Vi håber at rigtig mange vil komme forbi og få en snak med de historiske rallyfolk og se de fine biler.

NCC Rally Master 2014

Hej alle sammen

Lidt udenfor planen har vi valgt at deltage i NCC Rallymasters 2014 på lørdag d. 19. Juli. Udover at selve løbet er rigtig sjovt, deltager vi også for at teste vores Morris lidt, for at være sikker på at den kan holde. Morrisen har drillet os meget her i starten af sæsonen, hvor vi har haft problemer med gearkassen, nu skulle problemet være lokaliseret og rettet, men for at være helst sikker på at bilen kan klarer strabadserne resten af sæsonen gennemtester vi bilen på lørdag. Vi har i dagens anledning bestilt godt vejr.
Vi I gerne vil ud og se hvad der foregår, kan I se dagens program ved siden af.

God fornøjelse, vi ses forhåbentlig derude.
 

___________________________________

...1. Afdeling af Historisk Mesterskab bliver kørt ved Vejle lørdag d. 12. April 2014. Desværre bliver det uden MINITEAM.DK, da dårlig planlægning for 18-19 år siden gør at Poul skal holde sin datters fødselsdag den dag.
Vi ser dog meget frem til at starte sæsonen til Lille Mats Rallysprint d. 4. Maj 2014 i Hässleholm, hvor vi skal have testet bilen. I løbet af vinteren er motoren blevet opdateret, bl. a. med en ny knast, reglementsmæssigt skulle vi også fjerne den "Weber-kasse" i torpedovæggen, hvilket har tvunget os til at monterer Split-weber og ændre indsugningsmanifolden. Det satser vi dog på bliver til vores egne fordel, da det vil give bilen en effektforøgelse, samt et bedre moment.

Resten af året er planen, at vi skal kører det Historiske Mesterskab (
Se løbskalenderen ), hvilket er blevet gjort muligt af vores fantastiske sponsorer som gør det muligt og til gengæld vil vi jo gerne kvitterer med en god placering i det Historiske Mesterskab.

Vi ser frem til at komme i gang, og god fornøjelse til de rallyteams som skal over og kører til
BCA Minirally.
__________________________________

Så kom der gang i sæsonen.

KLIK HER FOR AT SE ONBOARD FRA LILLE MATS.
...!
Endelig….., så kom vi endelig i gang med at kører race 4, søndag d. 4. maj 2014 var
www.ppjminiracing.dk tilmeldt til Lille Mats Rallysprint i Hässleholm, dette var Pouls debut i Lille Mats, hvilket også gjorde sig gældende i  1. heat af sprintet. Billede indsat i tekst 2
Poul havde ellers fået en garvet 2. kører i højresædet i Kenneth Jørgensen, hvilket gjorde at Poul kørte efter på hans gode råd, anbefalinger og bremsepunkter……! Det sidstnævnte gjorde nok udslaget den dag, for som garvet Lille Mats veteran havde Kenneth sine bremsepunkter, men de passede bare ikke til Poul kørerstil/-erfaring, for på ”Dragonhöjden” i det skarpe højresving som kommer på toppen, er det umuligt at bremse når man hænger i luften, hvilket resulterede i at vi forsatte lige ud og rammer en betonkant noget hårdt, dog uden at nogen skader andet en bukket bundplade og et ordentlig hak i selvtilliden for Pouls vedkommende. Problemet var så bare at Poul gjorde den samme fejl, 2 gange i samme heat og havde han også lige en snurrertur i dette heat. Tidstab i dette heat 55 sekunder. De sidste 2 heat kørte uden problemer, hvor bl.a. kørte flere sekunder fra de 2 andre konkurrenter i klassen, Stefan Lindh (Mini) og Kurt Andersen (Opel Kadett). Derudover var vi kun 5 sek. fra Kenneth Saust (Toyota Corolla) i 1600 kl.. Dagens resultat bliver til en 3. plads for PPJ MINIRACING, 31 sekunder efter Kurt Andersen,som bliver nr.2 med kun 3/10 sek. til Stefan Lindh som vinder klassen, TILLYKKE MED SEJREN.
   

I 3. heat til Lille Mats debuterede Morten Sahl Christensen som 2. kører i PPJ MINIRACING, da Kenneth Jørgensen har en plan om at kører i sin Austin Cooper S i løbet af 2014, så det var tid til at finde en anden 2. kører og Poul havde spurgt Morten, som uden tøven sprang til. Morten var dog lidt usikker på 2. kører rollen, som han aldrig har prøvet før, så derfor fik han en tur i 3. heat til Lille Mats for lige at få en fornemmelse for, hvad det var han havde sagt ja til, og alt gik perfekt. Vi havde i ugen op til Lille Mats, været ud at øve vores notesystem med Kenneth som mentor.

 

Minirally Nordborg

 

Weekenden efter stod den på 2. afdeling af Historisk Mesterskab på Nordals, og der var kun et mål med dette løb, det var at komme igennem og få point på kontoen. Grunden til dette var, at vi ikke havde kørt 1. afdeling af Historisk Mesterskab da Poul desværre var forhindret, Kurt Andersen (Opel Kadett) ligger i den forbindelse nr. 1 i klassen, da han fik sine 20 point for en klassesejr i 1. afdeling, så målet var at gennemføre og komme op på højde, pointmæssigt, med Kurt, da han ikke deltog i minirallyet på Nordals.

Morten og Poul kørte til Nordals fredag aften for at være friske og klar til notekørsel lørdag morgen. Lørdag morgen stod vi op kl. 05:30, så vi også lige havde tid til at sætte vores serviceplads op og få noget morgenmad, tak til de flinke tyskere som sponsorerede en kop morgenkaffe ;-). Om formiddagen fik vi kørt noter på de tre hastighedsprøver som vi skulle kører om eftermiddagen, og det tegnede til at blive et rigtig fint motorløb, man kunne i hvert fald ikke sætte en finger på kvaliteten af prøverne, da var endda noget af transportruten vi også gerne havde set som rallyprøve.

Tilbage på servicepladsen efter notekørselen, blev der lige tid til at få klargjort de sidste ting, få lidt og spise komme i køredragten og lige bruge 10 minutter til at få ro på nerverne. I dagens anledning havde vi fået startnr. 1, så vi lagde ud på hastighedsprøverne. Prøve 1 og 2 syntes Poul han kørte lidt henholdende, men det hang nok sammen med at tilliden mellem Morten i 2. kørersædet og Poul lige skulle slås fast, men dette var der ingen grund til da Morten havde styr på noterne, og planen for de næste prøve var at give lidt ekstra gas. Det blev der desværre ikke noget af, for lige efter starten på prøve 3, mister Morris forbindelsen med 3. og 4. gear, så prøven (dagens længste 9,9 km) bliver kørt i 2. gear. Efter prøven, beslutter Poul at køre til servicepladsen og udgå, da han ikke kan fixe problemet, da en skiftegaffel i gearkassen var gået løs. Der var 70 kilometer tilbage af motorløbet, og kører transportruten med 7500 omdr. I 2. gear over 70 kilometer ville nok resulterer i en ødelagt motor, og det ville vi ikke risikerer. ØV…..!

Så nu sidder vi tilbage uden point på kontoen og 4. afdelinger tilbage af Historisk Mesterskab, som Kurt Andersen i princippet bare skal gennemføre, så vinder han klassen. Men vi vil absolut komme tilbage og kører rally på Nordals igen, og tak til Bøgebjerggård for den fine overnatning.

MEN HUSK....., ALT ER MULIGT, SÅ VI KÆMPER VIDERE TIL DEN BITRE ENDE...!
 

2014-sæsonen starter på lørdag...... 

DM-debut i mandfolkerally…!

Se onboardoptagelser via af dette LINK...!

Se billeder via dette LINK...!


Så oprandt dagen endelig, hvor vi skulle have vores DM-rallydebut, det var nu mest Pouls rallydebut, Kenneth er jo erfaren på det område, og så alligevel ikke, for pladsen i højresædet er jo ny for ham. Da den sidste afdeling af Historisk Mesterskab var et fuldt DM-rally var det jo naturligt for os at debutere til dette.

Den sidste DM-afdeling af rally blev afholdt d. 25-26 oktober i Herning og omegn, Danboringrally 2013, med rallycentrum i Messecenter Herning, og for os og for de fleste andre skulle de sidste point fordeles. Vi havde dog vores DASU-mesterskab i hus for 0-1300 ccm Historiske Biler, med kunne stadig pynte på resultatet i det generelle Historiske DASU-mesterskab, hvor vi før den sidste afdeling af dette mesterskab lå som nr. 7.

Men sådan et DM-rally kræver jo lidt mere logistisk, da man op til sådant et rally skal ud og kører noter på hastighedsprøverne før konkurrencen starter. Det vil sige at man kører hastighedsprøverne igennem og får noteret og gradueret sving og vejforløb, så man kan udnytte bilen hastighed fuldt ud og komme hurtigst muligt igennem hastighedsprøven under konkurrencen. Så fredagen op til løbet startede vi ud kl. 7 om morgenen i vores almindelige husmoderbil og kørte de 6 hastighedsprøver igennem, alle hastighedsprøver kører 2 gange under løbet, altså 12 prøver, i alt 125 km. Dette var vi færdige med kl. 15 om eftermiddagen, herefter skulle vi bare vente på vores servicemand, Jimmi Juelshøj, som kom fra Sjælland med vores rallybil, det blev lidt hektisk til sidst, da der var blevet bygget en masse nye veje omkring Herning, var Jimmi faret lidt vild. Men kl. 17 var rallybilen landet,  vi fik læsset bilen af traileren, kørt den ind på vores dejlige indendørs serviceplads, fik ordnet licenskontrollen, sat mærker og startnumre på og kunne så kører til teknisk kontrol kl. 17:45, pyha.

Så blev det lørdag og rallyet skulle starte kl. 11:10, og hver bil starter med  ét minuts mellemrum, det ville sige at vi skulle starte kl. 12:04, man skal have styr på klokken når man kører rally, så der var noget ventetid om formiddagen, men så kan man jo gå og taler med de andre rallyfolk og få byttet lidt løgnhistorier, og rallyfolk er jo nogle rare mennesker, så det er jo altid hyggeligt at gå rundt. Og når man har rallyfeltet mindst og ældste bil, er der også mange publikum der lige skal hen og fortælle ”at sådan en bil har de også haft engang….”, og det kommer der jo mange sjove historier ud af. Nå, man det gik tiden med, ligesom vi (Poul) lige skulle fodrer de sidste sommerfugle han havde i maven, lidt spændt er man jo altid og det skærper jo kun koncentrationen.

Vi kom afsted …, ud til prøve 1, en lille rundbane med et afløb som gik af en meget lille markvej, som vi allerede under gennemkørselen havde set som et lille problem for os, for når vi kommer, efter at der har været  50 andre biler ville sporerne nok være lidt dybere og en Mini har jo ikke de længste ”ben”, så vi var lidt bekymret over om vi skulle komme til at hænge på maven, men vi klarede os igennem. Næste prøve skulle vise sig at blive et lidt større problem, for rallyprøven gik rundt om en gård og da vi kommer, er sporerne rundt om mandens bondegård ved at være en 30-40 cm dybe, så det handlede om ren overlevelse at komme igennem der, men det lykkedes. Det var så også på denne rallyprøve vi lige var ude og kigge lidt i botanikken, hvor vi kom med lidt for meget fart på i et venstresving, hvilket bevirkede at bilen forsatte mere eller mindre lige ud i en mark, dette klarede vi også og kunne fortsætte med kun lidt skrammer på selvtilliden. De følgende rallyprøver blev kørt efter bogen indtil den store midtvejspause, her fik vi sat nogle friske dæk på og vi monterede også vores ekstralygter, for vi kunne godt se at med et så højt startnummer ville det nok være en fordel for os at have dem på. Vi kører jo 3 rallyprøver mellem hver servicepause og vi ville være ved den sidste rallyprøver inden næste pause omkring 16:45, og der ville tusmørket så småt begynde at lægge sig, så havde vi også lige en mulighed for at se om de pejlemærker vi havde lavet til vores mørkekørsel kunne ses.

Efter den sidste servicepause, kørte vi de samme 3 rallyprøver igen, men nu var der blevet rigtig mørkt på landet, hvilket nok gør at man at man har lidt sværere ved at bedømme bremseafstande og bremser lidt for tidligt, men de rallyprøver vi kørte efter sidste servicepause, havde vi jo kørt tidligere, på den måden kunne vi måle tidstabet og det var kun et par sekunder samlet på de to prøver. MEN, den primære målsætning blev opfyldt og den var at gennemføre dette DM-rallyløb, den sekundære målsætning blev også indfriet, på trods af at vi kørte i feltets langsomt, mindst og ældste bil blev vi heller ikke sidst, så vi kunne køre over målrampen med en god smag i munden, og en smule stolt var vi jo også, for med de rallyprøver vi var blevet budt på, som var i den svære ende, en blanding mellem asfalt, grus, småregn og mørke, føle vi faktisk at det var godt klaret af os.

Slutresultatet af dagens anstrengelser blev at vi sluttede som nr. 39 ud af 56 startende biler, hvor 40 gennemførte og vi vinder kl. 11. Udover vores 1. plads i DASU-mesterskabet 0-1300cmm for Historisk biler, rykker vi også to pladser frem i det Generelle DASU-mesterskab for historiske biler og ender som nr. 5.

Slutteligt skal der lyde en tak til Jimmi Juelshøj for godt servicearbejde.

Til sidst vil vi takke DANBORINGRALLY og IKAST og OMEGNS MOTORKLUB samt alle de officials som gjorde dette rally muligt, så vi andre kunne få lov til at kører motorløb, Tak for et godt rally.    

2. plads i Slagelse…igen.

Så er Minirallyet i Slagelse overstået, et rigtigt godt motorløb, med nogle rigtig gode prøver (se mere på onboardoptagelserne). Som sagt var prøverne rigtig gode, og for en grønskolling som Poul, der skal ud og gro noget rallyhår på brystet, var de rigtig fine fordi man kom ud og kører nogle højfartskurver og prøvede nogle toppe. Fordelen ved at kører på prøverne to gange er jo også at så har man jo noget målbart, og man har den motivation at man skal i hvert fald forbedrer sig anden gang man kører prøven, og det var så det vi gjorde i Slagelse.

KLIK HER og se den AKTUELLE STILLING i DASU Historisk mesterskab

(KLIK HER og se onboard fra Slagelse Minirally)

Vi var i dag 4 startende i kl. 11, Troels Lund i Mini, Kurt Andersen i Kadett, Os selv ligeledes i Mini og så Hans Gustavsson(S) ”Hasse Gas” i Toyota Starlet. Og med Hasse Gas skal man stå tidligt op, for at kunne følge med, Kurt Andersen havde vi nogenlunde styr på, på trods af at han på de 2 første prøver kørte fra os……, Troels Lund ved vi stadig ikke hvor vi har, for lige som i Silkeborg måtte han udgå med defekt. Men efter som Kurt gjorde modstand måtte Poul hellere se at få gnedet søvnen ud af øjnene og komme i gang med at kører rally, så på prøve 3(Vollerup) lykkedes det os at tage tid på Kurt. Efter frokostpausen var vi topmotiveret og denne gang gav vi gas, og forbedrede tiden på prøve 4 med 4 sek..Prøve 5, hvor der var et grusstykke, første gang vi kom der, havde bilen været over hele vejen indtil Poul fandt ud af tricket med at venstrefodsbremse, forbedrede vi tiden med 2 sek. På den sidste prøve, prøve 6, var missionen klar, der var kun en vej og det var fremad, og det kom vi og her klippede vi 11 sek. af i forhold til første gang vi kørte prøven, så det var godkendt og Poul var mere end tilfreds, og arbejdet i bilen mellem Kenneth og Poul fungerer fantastisk, Kenneth er god til at motiverer Poul mellem og ikke mindst på prøverne.(Kenneths bil bliver aldrig færdig ;-)  )

Slutresultatet af dagens anstrengelser blev så, at vi bliver nr. 2 i kl. 11, Hasse Gas løber igen med 1. pladsen men heldigvis ikke med pointene i DASU-mesterskabet, så nu har vi 40 point på kontoen.

Så skal der lige lyde en tak til Ricky, der i dagens anledning fungerede som servicemand, så blev der lidt tid til at spise lidt mad i pausen, i stedet for at brænde fingrerne på bremseklodserne.

Ligeledes siger vi tak til Slagelse Auto Sport og ikke mindst de officials der gad at bruge tid på at stå på prøverne, så vi andre kan kører motorløb.

Endnu engang ændre MINITEAM.DK planer i år

Når det nu endelig er lykkedes at få Historisk Rally op at kører, så succesfuld som det blev i Silkeborg, synes vi fra MINITEAM.DK at vi skal være med til at holde den "gryde i kog". Så derfor har vi valgt at opjusterer vores planer for i år endnu engang, ved at deltage i de resterende afdelinger af DASU-mesterskabet i Historisk Rally, det vil jo så også sige at Poul får sin DM-debut til DM6. Dette er blevet gjort muligt på grund af den positive tilgang af sponsorere til teamet, og vi kan se en reel mulighed i at bliver DASU-mestre i Kl. 11 i 2013.

Kan I huske dengang......

Se onboard optagelser fra AUTOMANIA i SILKEBORG KLIK HER...!

….man var barn og glædede sig helt vildt til at det blev juleaften….., det er åbenbart en følelse som fortager sig jo ældre man bliver. Jeg har fundet vejen tilbage til denne barnlige fornemmelse….., man skal bygge sig en rallybil efter økonomisk formåen, lade være med at jagte en deadline, men i stedet bygge projektet i et tempo som man selv føler er overskueligt. Det er det jeg har gjort gennem de sidste 5 år cirka, og hele tiden sat mig nogle delmål. Fornemmelsen af, så at få bilen færdig og kører den første tur og komme i gang med sit første klubrally, det er bare så fedt. MEN den der barnagtige måde at glæder sig til noget på, har jeg nok haft den sidste uges tid op til min debut i Minirally, jeg har virkelig glædet mig som et lille barn, alle tingene har spillet. Og efter jeg havde fået sendt tilmeldingen til Minirallyet i Silkeborg i forbindelse med Automania, gav det mig et ekstra ”boost”, for jeg havde jo tilmeldt mig til det allerførste hastighedsrally for Historiske biler i Danmark. Så skulle det jo også gøres, så jeg kunne forsvarer det økonomisk, så jeg gik i gang med at søge sponsorere, hvilket i mit tilfælde var en positiv oplevelse, jeg fik også lavet lidt tryk på noget tøj så man kunne se nogenlunde præsentabel ud til premieren på Historic Rally i Danmark, og bilen stod klar til kamp.

Men for at vende tilbage til det med den barnlige længsel,  som sagt den sidste uge op til Historic Rally har jeg glædet mig som et lille barn, virkelig spændt på hvad der skulle ske og hvordan det ville gå, og puha, nu skulle man ud og kører stærkt……….., men alt dette blev kun værre, da vi kom ud og kører noter på prøverne vi skulle kører senere, der havde jeg kun en sommerfugl i maven, men den var på størrelse med en havørn. Heldigvis havde jeg jo allieret mig med Kenneth Jørgensen, som normalt kører i sin egen lyseblå Mini, men den er ved at blive renoveret i år, så han skulle ikke kører i år og havde sagt ja til at sætte sig i højresædet som 2. kører, hvilket havde beroliget mig noget, så var der da en af os der vidste hvad der foregik. Kenneth har kørt rally siden 2006, så jeg kunne trække lidt på hans erfaringer, det var også en stor fordel f. eks. under notekørsel.

Men det blev søndag morgen, og vi stod kl. 6 efter at have være indlogeret på Låsby Kro, fint sted, fantastisk mad de laver, kom afsted til Silkeborg for at få stillet vores service plads op, spist noget morgenmad og hilst på vores rallykammerater inden kl. 8, for der blev rute bogen udleveret, fik lige klaret sekretariatet og teknisk kontrol inden vi kørte ud på prøverne for at lave noter.  Da vi var tilbage kl. 10:30, kunne jeg lige for kontrolleret de sidste småting på bilen, og så begyndte det der fjerkræ inde i maven virkelig at rykke på sig, jeg kunne mærke jeg bare skulle i gang, nu var det altså juleaften…..nu ville jeg ha` julegaver………………….., hvilken befrielse det var at få lov til at starte ud på første prøve og det blev endnu bedre da vi holdt på starten til prøve 2, en rigtig rallyprøve på ca. 7 km, det var så fedt, og jeg var så klar at jeg var lige ved at trække en tyvstart og dagen igennem gik det bare, slag i slag, uden problemer, kun med et par enkelte hak i den personlige stolthed over lige at ramme en kantsten, uden at skade bilen, og så lave en udbremsning af de klassiske efter at bilen har kørt i topfart, hvor bilen går helt i stå…..KLASSIKKER…!

Dagen ender selvfølgelig med at vi gennemføre og kommer i mål, men da vi ikke har nogen onlineresultater har vi overhovedet ingen fornemmelse for hvor stærkt vi har kørt og hvor vores modstandere ligger i forhold til os, det eneste vi ved er at Troels Lund og Michael Christensen er udgået i deres Mini. Det hele ender med Hans Gustavsson, fra Sverige,  vinder i en Toyota Starlet, og på 3. pladsen har vi Kurt Andersen i Opel Kadett som vinder med kun et sekund ned til Søren Dunn (også rallydebutant) i en Mini. Det fede er jo så at vi vinder en 2. plads, for ”Hasse Gas” i Starletten er kørt 1.21 minut fra os, men til gengæld vinder vi med 45 sek. til Kurt Andersen i Kadetten, hvilket jeg er meget tilfreds med, og så kan jeg jo skrive 20 point på kontoen til DASU Mesterskabet i Historisk Rally 2013, hvilket vil sige at jeg i øjeblikket fører i kl. 11 for 0-1300 ccm.

Til sidst vil jeg bare sige tak til alle der har været med til at stille dette arrangement på benene, det var virkeligt et hyggeligt løb i nogle fantastiske omgivelser og en i en fed atmosfære, med en masse biler og mange tilskuere. Tak for en fed oplevelse og jeg kommer tilbage.    

VORES RALLYSPRINTDEBUT…

 

Det blev så Søndag d. 4/8-2013, hvor vi havde meldt os til YokohamaMesterskabets 3. Afd. Øst, arrangeret af Hedeland Motorklub, som havde fundet en helt jomfruelig rallysprintbane i Fløng.

MINIén var blevet behørigt klargjort til dagen, og servicebilen blevet pakket til Rallysprint (man skal jo ikke gå ned på udstyr), til dagens anledning havde jeg også lige fået fremskaffet en ”vindmaskine”, da vejret tegnede til at blive en smule varmt (læs: meget varmt). Nå, men vi fik læsset MINIén af traileren og fik indrette os en god serviceplads. Vi fik ordnet alt det administrative og så var vi klar til race, Poul har jo erfaring med rallysprint, dels som official, 2. kører og løbsleder (mange år siden), mens Ricky var helt ny i disciplinen Rallysprint, han har jo, hvis man fulgt med på siden, siddet ved siden af som 2. kører til en del klubrallyer, ellers har han kun erfaring med 402 meter ligeud på en motorcykel, så i dag skulle han have en på opleveren. Ja, det skulle Poul for den sags skyld også, for det var jo hans debut som chauffør i et rallysprint og det var jo også bilens debut, så alle var spændt.

Men vi fik startet ud i 1. heat og kom hele vejen igennem, med en enkelt overhaling og en enkelt der skulle forbi, uden problemer. Vi var jo ikke kommet for at vinde løbet, men for at Poul kunne få lidt træning og fart i bilen, inden han sammen med Kenneth Jørgensen skal deltage i det første historiske hastighedsrally til Automania i Silkeborg i weekenden d. 24-25. August .

2. Heat blev også kørt uden problemer, og Poul følte også der var kommet bedre fart i bilen og det afspejlede tiden også, da vi først fik kigget på tiderne. For når vi kom ind fra prøven var det lidt hektisk, vi havde ikke rigtigt mulighed for at køle bilen ned på en transportetape efter mål, så det var direkte ind på servicepladsen og for sat vores vindmaskine til at køle motoren ned, da der jo var en 25-30 grader i Roskilde og omegn, fedt vejr til race.

Frokostpausen blev klaret med en pølse eller måske to, som blev serveret af Hedelands cateringafdeling, som de klarede fantastisk. Mæt og veltilfreds og klar til de sidste to heat.

I 3. heat var banen blevet vendt, så vi kørte den anden vej rundt, men dette var ingen hindring for MINIén (jeg tror den nød og strække ben)der klarede heatet fint, og vi kom i mål. Da vi fik kigget på tiden, efter at bilen var sat på ”køl”, syntes Poul ikke rigtig at tiden stemte overens, banen var jo cirka samme længde som før og der var da heller ikke for 50 sekunder forhindringer på banen denne vej rundt. Så Poul måtte lige op i tidtagningen og hører om der var en fejl, evt. 2 startnumre der var byttet om…!!!? De havde selvfølgelig travlt, men ville vende tilbage(vi fandt selv fejlen).

Vi kører ud til 4. heat, det må siges at være dagens heat. Vi kommer ud på prøven og kører én omgang, på anden omgang bliver vi vinket ned i et vinkelsving fordi der står Hans Nicolaisen på tværs i hans BMW, han når at komme videre inden vi når forbi ham. Dette gør jo så, at nu har Poul fået sig en hare, og Poul formåer at hænge på BMW’en resten af omgangene, uden at kunne komme forbi, for det kørte vi ikke stærkt nok til, men BMW’en kunne heller ikke slippe fra os. Så vi lander i målfeltet sammen, heldigvis et stort målfelt. På tiden kan vi se at vi har barberet 23 sek. af tiden i forhold til 3. heat, men tiden hænger stadigvæk ikke sammen med de 2 første heat, eller med den tid Carsten Christensen/Toyota Yaris kørte, ham kørte vi nogenlunde lige op med. Fejlen er jo så senere fundet og der vil ikke blive talt forkert antal omgange en anden gang, det positive i det er jo så at vi fik kørt mere end de andre og fik mere træning og alt i alt en god dag der endte med en 4. plads i klasse 5.

Herfra vil vi sige tak for en fantastisk dag til alle vores rallyvenner, Yokohamamesterskabet, Hedeland Motorklub incl. Cateringafdelingen samt de officials der gad og stå på prøven og gøre det muligt for os andre at køre race.

Vi kører igen den 25. August til Automania i Silkeborg, i 0-1300 ccm klassen er der ikke mindre end 7 biler tilmeldt, det bliver sjovt.

SE ONBOARDFILM FRA LØBET, KLIK HER...!

NYT NYT NYT....!

Vores løbsplaner for i år er blevet ændret lidt her midt i sæsonen.

Det var meningen at vi i 2013 skulle have deltaget i heller SM-serien i klubrally, men her midt i sæsonen er det blevet sådan at vi d. 25/8-2013 i stedet for at deltage i SM afdelingen i Frederikssund/VAS (hvilket er meget ærgerligt, de har altid nogle gode prøver), har valgt at deltage i det første danske hastighedsrally for Historiske biler, i Silkeborg, i den weekend i stedet for. Da bilen er bygget op efter det historiske reglement og ikke mindst fordi jeg selv var fortaler for at få de historiske biler ud og kører, lå det selvfølgelig mig meget på sinde at deltage i sådant et arrangement. (og så kommer der 6 biler i vores klasser (0-1300 ccm)).
Som forberedelse til dette løb har vi så valgt at deltage i  Yokohama 3 Øst d. 4/8-2013 som arrangeres af vores egen klub, Hedeland Motorklub og kører i Roskilde området.
Vi krydser fingrer for at alt lykkes og dette bliver en succes......!
Vi ses derude.

Med venlig hilsen
PPJMINIRACING og MINITEAM.DK 

LÆS MERE OM HISTORIC RALLY SILKEBORG HER...!
 

FTZ Klubrally SM4 i Køge d. 23/6-2013

Så blev det tid til SM4 i Sjællandsmesterskabet i klubrally, som blev kørt i Køge. KOA havde i dagen anledning valgt at satse på 4 prøver, der til gengæld var lavet noget længere, alle prøver var 4000 m. Dette var i og for sig også fint nok, man burde så nok være lidt mere kreativ med hensyn til at forløbet på prøven lidt mere udfordrende, så det ikke var nødvendigt at kører 2 x 2 omgange den ene vej rundt om et hus og så efterfølgende 2 x 2 omgange den anden vej rundt om det samme hus. Dette var dog kun tilfældet på den ene prøve, de andre prøver var meget fine og man endte dog og så med at småsvede en smule når man landede i mål.
Til dagens løb var den også en jyde der stille til start, Thor Jensen i hans fine Toyota Starlet 1300, desværre også i vores kl.5, problemet med Thor og hans Starlet er at han kører ufatteligt stærkt og ender da også dagen som vinder af klassen og generel vinder. Til vores held havde Magnus og Morten Clausen valgt ikke at stille op i Køge, så vores 5. plads i klassen var vi godt tilfreds med, det så dog bedre ud i middagspausen, hvor vi lå nr. 3. Det var dog ikke fordi vi blev ringere efter pausen, men dem der lå under os havde åbenbart haft nogle selvforskyldte problemer, hvilken havde sinket dem lidt (det var i hvert fald hvad de sagde!!!!!), men vi endte dagens kamp på en 5. plads i kl. 5, kun 7 sek. fra Michael Skyt Johansen i Peugeot 205.
Men alt i alt havde det været en rigtig god dag, hvor samarbejdet i bilen fungerede perfekt og der var ikke en finger at sætte på Ricky arbejde i højresædet. Tak til KOA for et fint motorløb, og ikke mindst tak til alle officials fordi de gad at bruge dagen, så vi andre kan få lov til at kører motorløb.

Smiler stort 
KLIK HER for at se onboard optagelser fra FTZ Klubrally i Køge

KLIK HER for at se onboard fra Go2Fitness i Holbæk

Go2fitness-klubrally i Holbæk

Så kom turen til Holbæk, hvor HAMO afholdt Go2fitness Klubrally d. 9/6-2013, 3. afdeling af Sjællandsmesterskabet i og omkring Holbæk.
Vi kom i god tid og følte os velforberedte, så vi kørte stille og roligt op til rallycentrum som lå ved Holbæks Go2fitness-center og lige overfor lå Hyundai hvor der var teknisk kontrol. I den forbindelse vil jeg nok lige føle mig lidt irriteret, over deltagerer som kommer 2 min. i mødetid og stadig mangler teknisk kontrol, hvilket gør at os der møder i god tid selvfølgelig giver plads, men så selv bliver forsinket Trist.
For at løse dette problem, vil jeg opfordrer løbsledelser generelt, til at anføre i slutinstruktionerne "at man kører til  teknisk kontrol i nummerrækkefølge, dette skal være afsluttet inden det angivne mødetidspunkt".
Hvis man så ikke når at komme til teknisk kontrol i denne rækkefølge, må man stille sig bagerst i køen, det kan jo ikke være rigtigt at andre hold (der kommer til tiden), skal straffes fordi folk komme for sent.
Nå, men tilbage til det det hele handler om, nemlig SM3 i klubrally. Efter vi havde klaret alt det "kedelige" papirnusseri, kom vi igang. Og til dagen, havde HAMO fundet nogle gode prøver frem, vi havde kørt flere af dem sidste år, men på andre måder, meget fint. Og Morrisen var også velkørende, vi havde bøvlet lidt med nogle udsættere i det seneste løb, men dem havde vi fået bugt med nu, så Morris trak meget bedre end den plejede og det var en fornøjelse at kører den rundt på prøverne. Vejret havde om morgenen været overskyet og gråt, men da vi kom igang med løbet begyndte solen at skinne, og det fik temperaturen til at stige inde i bilen....det blev lidt hedt...specielt efter frokostpausen, skinne solen fra en skyfri himmel. Sikke en fantastisk dag at kører motorløb i, og udover et par små fejl fra Pouls side, navigerede Ricky os rundt på prøver uden problemmer og dagen sluttede med en 5. plads i klasse 5 og en generel 15 plads, hvilket for vores lille 1300 bil i denne bomberklasse må siges at være godkendt, vi fastholder stadig vores målsætning med at ende i top 3 i kl.5 når sidste afdeling køres. Vinker
Vi vil fra
www.ppjminiracing sige tak til HAMO og ikke mindst deres officials som gad og arrangerer dette motorløb til os.
KLIK HER og følg med i SM-stillingen i klubrally

Bilhuset Korsør Rally 2013

Dette kanonbillede af vores racer som er taget til Bilhuset Korsør Rally 2013, Fotografen er Kenneth Jørgensen www.miniteam.dk

Gennemført, med plads til forbedring.

 Se billeder fra Bilhuset Korsør Rally KLIK HER

KLIK HER og se onboard fra alle 10 prøver

Så blev det endelig tid til race igen, denne gang stod Slagelse Auto Sport(SAS) for SM2 i klubrally som blev afholdt  i og omkring Korsør på 5 helt nye klubrallyprøver.

Tidligt op om morgenen og  afsted ned  på værkstedet for at læsse Minien som var klargjort til race, og så på motorvejen mod Korsør, 3 kvarter i tæt tåge. Men morgentåge er et godt tegn, så bliver vejret som regel godt op af formiddagen og det gjorde det også denne dag.  Ankom i god tid ca. klokken 8:30, vi havde først mødetid til teknisk kontrol kl. 9:20, så der var ingen stress, det skulle der så vise sig senere at blive, da den tekniske kontrol var forsinket, hvilket endte ud i at vi kun havde 15 minutter til at spise morgenmad i( AV, kaffen var varm) , samt gennemgå rutebogen. Men dette var en ny øvelse og den klarede vi også, så afsted med os til prøve 1, der var der så lige 20 minutters ventetid igen.

Med de 20 minutters ventetid overstået, holdt vi klar til start på prøve 1 med en fornemmelse af at nu var vi klar til race, dejlig fornemmelse og ventetiden var blevet brugt på lige at gennemgå prøverne i rutebogen lidt ekstra.

Så kom der gang i racet og det syntes vi faktisk gik rigtigt godt,  det var nogle rigtig fine prøver SAS havde fundet til arrangementet der ikke var alt for snørklede og med lidt hastighed på, vi havde kun et lille problem der især irriterede Poul en del, og det var efter ventetiden på prøve 1 var tændrørene åbenbart kokset til og Minien ville ikke trække ordentligt over 6000 omdr. dvs. at vi manglede 1500 omdr. hvilket var meget træls…..!.

Og så var der lige prøve 4, en fin prøve med noget grus og andet spændende der formåede Poul også lige at bremse sig igennem målfeltet på trods at den altid trofast 2. kører, Ricky Bristol,  havde sagt at der var glat i målfeltet, så at inkasserer en straf på 10 sek. Oven i den ellers udmærkede tid på 3:03. TRÆLS..! Nå…., men videre til prøve 5, hvor Poul muligvis stadig var lidt befippet efter målfeltet på prøve 4, for her holdt vi klar til start og nedtællingen var i gang……., Poul havde så bare glemt at sætte bilen i 1. gear hvilket han opdager i sidste sekund, når lige at få den i gear samtidig med han holder den på håndbremsen for ikke at få en tyvstart, men afsted kom vi, på sekundet……, så meget for en klarmelding til starteren.

Pause, med dejlig frisksmurt smørrebrød og en pølse hvis man også lige skulle få de lyster….meget fin forplejning.

Efter pausen gik det meget bedre med markante forbedringer på tiderne, det var selvfølgelig også blevet varmere i vejret. Men bilen var også begyndt at trække ordentligt igen og så havde vi jo været på prøverne en gang før, vi skulle selvfølgelig også kører prøve 4 igen, nu hed den bare prøve 9 og denne gang gik det fantastisk lige indtil Poul for bremset bilen istå, hvilket i sidste ende nok har kostet os et sted mellem 10-15 sek.dog holdt vi bilen indenfor målfeltet og forbedrede tiden med 1 sek. I forholdt til første gang vi kører prøven. Så vi sluttede dagen som nr. 8 i klasse 5 og 21 generelt.

Alt i alt en tålelig dag, der er dog plads til forbedringer.

En stor tak til Slagelse Auto Sport, løbledelse, medhjælpere og officials, uden jer var der ingen motorsport..!

Med venlig hilsen
www.ppjminiracing.dk
v/ Poul Pape J. Jensen og Ricky Bristol

Velkommen til vores hjemmeside

Så blev det tid til at for startet sæsonen for alvor,
vi havde som tidligere nævnt kørt vores egen lille test til VikingCup 1 i Frederikssund, hvor vi fandt et par skavanker som vi godt ville have ordnet inden Sjællandsmesterskabet i Klubrally startede. Blandt andet var syncromesen i 2. gear slidt og så havde Poul fundet et langt 1. gear i gemmerne, eller rettere sagt at vores allesammens Miniguru (navnet kendes af redaktøren Rækker tunge),havde fundet ud af at i en af de gearkasser som fulgte med, da jeg for flere år siden købte bilen i Jylland, havde et langt 1. gear . Det skulle selvfølgelig også lige monteres, når den nu var skildt ad alligevel. Dette blev klaret inde SM-sæsonen gik igang, plus et par andre småting.
Så vi mødte op til Påskeprøver i Nykøbing Falster en kølig men solrig 2. påskedags morgen, ved godt mod og klar til at udfordrer de gode prøver som der efter sigende skulle være dernede, det skulle også vise sig at være rigtigt, på nær prøve 3 som lå på Sukkerfabrikken. For os virkede det som om at man skulle være lokalkendt for at kunne finde rundt på denne prøve, da det krævede at man skulle runde den rigtige betonklods på pladsen, det kræver jo at man ved hvor denne betonklods står henne på pladsen, og at man så vælger den rigtige. Så vi måtte indkasserer en MAX. tid på denne prøve (det var der op til flere der måtte), hvilket senere skulle vise sig at koste ca. 35 sek., ellers var det nogle rigtig fine prøver, der var også en gennemgående som nok ikke havde taget skade af et slalomstykke, da gennemsnitshastigheden nok lige lå på grænsen af hvad der er tilladt i klubrally, men sjovt var det.
Vi synes alt i alt vi fik givet gas dagen igennem, og resultatet af det, kunne man nok se efter sidste sving på sidste prøve, hvor vi måtte inkasserer en bukket kofanger og en skadet fælg.
Alt i alt en rigtig god dag.
Tak til arrangør og ikke mindst prøvemandskaberne.

Velkommen til vores hjemmeside

Så fik vi startet 2013 sæsonen....

VAS i Frederikssund tog som den første klub, hul på rallysæsonen den 2. Marts med 1. afd. af VikingCup 2013.
Som sædvanlig diskede de op med nogle rigtige gode klubrallyprøver, vejret var nogenlunde så længe man sad inde i sin bil, udenfor blæste der en mindre pelikan, så det trofaste prøvemandskab som Viking altid stiller med, frøs en smule.
Men en stor tak til prøvemandskabet, fordi at de gider at gøre det muligt for os andre at dyrke vores ynglingssport, på trods af vejret. TAK...!
Denne gang havde jeg æren af at have Kenneth Jørgensen med som 2. kører/kortlæser/indpisker, da Ricky Bristol var forhindret. Samarbejdet fungerede rigtigt godt, og Kenneth med hans erfaring har jo en anden tilgang til det. Og det fungerede godt.
Set i bakspejlet efter VikingCup 1, var det nødsaget at få kigget på gearkassen. Dels fordi at 2. gearet virkede lidt (læs meget) slidt, dels vil jeg se om jeg kan finde en anden gearing så jeg kan få lidt mere fart i bilen.
Jeg har jo en stille ambition i år, om at være stabilt kørende gennem sæsonen og så se om det ikke kan blive til en plads på skamlen til SM....men som sagt, det er en stille ambition.
Jeg vil slutte herfra og ønske alle en rigtig god rallysæson....VI SES DERUDE....GOD VIND..!

TEASER....RACING WITH POUL....!

GÅ DIREKTE ONBOARDOPTAGELSER VIA DETTE LINK...!


Seneste nyt på hjemmesiden...!

Så er den foreløbige plan for 2013 lagt, du kan se mere om hvilke løb vi forventer at kører under "Løbskalender". Klik på linket som kommer du direkte derhen.
Vi havde muligheden for at komme ud og kører rallysprint i år, da vores licenser er blevet opgraderet, men i forbindelse med at de historiske biler udelukkende skal kører efter App. K fremover, er det forbundet med nogle investeringer som vi ikke lige havde påregnet, ligeledes har vi jo "kun" kørt 6 klubrallyløb. Så vi fylder lige lidt mere erfaring i rygsækken og prøver at spare nogle penge op til sæsonen 2014.

Vi vil ønske alle en god sæson, vi ses derude...! 

Velkommen til vores hjemmeside

 

Så er sæsonen slut…..!

 

Vi har nu afsluttet vores første sæson i vores lille Morris Cooper S. De sidste 2 løb som vi har kørt var Klubrallyfinalen i Køge og VikingCup Finalen hos VAS i Frederikssund.

 

Til klubrallyfinalen i Køge, havde vi valgt ikke at kører prolog som der var mulighed for den dag, da vi ikke havde de store forventninger om at vi kunne gøre os gældende alligevel. I stedet for mødte vi lidt senere og gennemgik vores rutebog på normal vis, og det var jo nogle rigtig fine prøve som Køge havde fundet frem til finalen. Vi startede på Nordhavnen, en rigtig fin prøve hvor der kunne komme noget hastighed på, så det hele ikke går op i vendinger, vi havde dog en enkelt fejlbane som vi lige måtte rette og den har nok kostet os omkring 10 sek., lidt ærgerligt for så var det blevet en rigtig god tid. Men videre til prøve 2 på DB Schenker, som også gik fint udover at motoren satte ud over 6000 omdr., det vil sige at vi manglede 1500 omdr., så der manglede en del for at få det maksimale ud af den prøve….IRRITERENDE…! Nå, vi kørte prøven færdig, efter prøven ville jeg lige ud og have styr på motoren igen og prøve at skifte tændrør, de ligger altid i førstehjælpstasken ;-), men i værktøjssættet manglede vi så en tændrørsnøgle ….MEGET IRRITENDE…! Så vi kørte resten af prøverne med en motor der ikke rigtig gad og yde noget.

På prøve 6 blev der så lige en lille times ventetid pga. af et lodsejerproblem, og da det var sidst på eftermiddagen midt i november måned gik solen jo ned omkring kl. 16:30, det ville sige at vi kørte de sidste 2 prøver i mørke, en ny oplevelse der egentlig var meget sjov, især på den sidste prøve Sandvadsvej var der meget mørkt, specielt når man skulle ned og vende i smalle læsseramper. Men vi gennemførte endnu et løb og kom ikke sidst i mål.

 

Vores allersidste løb var VikingCup Finalen i Frederikssund, sidst vi var der måtte vi udgå med et ødelagt hjulophæng, så nu ville vi prøve igen. Til SM5 syntes vi at det nogle  fantastiske prøver VAS havde. Denne gang skulle vi kører 4 prøver, der blev kørt 2 gange og efter som vi mødte omkring middagstid kunne vi fornemme at det igen ville blive mørkt inden vi nåede i mål. Som sædvanlig havde Ricky sat sig godt inden i rutebogen og fik os guide rundt mellem prøverne og ikke mindst inde på prøverne, ikke en finger at sætte på det. Prøve 3 var på DLG i Skævinge og jeg ved ikke hvad de har kørt rundt med derinde, men der var i hvert fald glat på hele prøven (og bilen lugter stadig) og det var lidt svært at få ”bid”, men det var jo ens for alle, men en rigtig sjov prøve, især da vi kørt den 2. gang, for der var det selvfølgelig også blevet mørkt. Vi blev i dette løb 11. generelt ud af 26 biler, hvilket vi selv er meget tilfredse med. Efter løbet var der præmieoverrækkelse i VikingCuppen og pizzaer efter eget ønske (hvis du kunne finde den), fantastisk hyggeligt motorløb, helt nede på græsrodsniveau.

 

Så målsætningen for i år blev så også opfyldt, at gennemfører 4 klubrally så vi kan opgraderer vores licens.

 

Tak for nogle fantastiske motorløb i 2012, vi ses igen i 2013 til endnu mere motorløb.

 

Sidst men ikke mindst vil vi ønske vores teamkollegaer, Kenneth Jørgensen og Tom Christoffersen,
Tillykke med 2.pladsen i Historisk Rally 2012 

 

Med venlig hilsen

www.ppjminiracing.dk , en del af www.miniteam.dk

Poul Pape J. Jensen

Ricky Bristol

 

Velkommen til vores hjemmeside

Kig ind under den nye fane "Vores sponsorer......", vi har lavet en præsentationsside af alle vores sponsorer, som de ihvertfald fortjener for "...de gør det muligt" at dyrke den sport vi brænder for og bruger så meget tid på.
Hvis vi ikke havde de sponsorer ville det være umådeligt svært for os, at dyrke denne sport, derfor sætter vi så stor pris på at de gider at støtte os.
Mange tak for hjælpen.

Klik direkte videre til "Vores sponsorer...." HER..! 

Seneste Nyt...!

Så er der billeder fra Grue Minirally.

Klik på linket og du kommer direkte derhen..., God fornøjelse

Miniteam til SM 5/2012 hos VAS i Frederikssund d. 30. September 2012

 

 

Så er det endeligt blevet efterår igen og bladene falder af træerne, det er så også ensbetydende med at klubrallysæsonen starter op igen efter en lang sommerferie.

 

For PPJMINIRACING.DK betød det jo så at der skulle køres SM5 i Frederikssund, det havde vi ventet længe på, det var længe siden vi havde været i ilden sidst. Friske mødte vi op til teknisk kontrol hos Au2parts i Frederikssund hvor Minien blev kontrolleret uden problemer, videre til licens kontrol i Vikings klubhus.

 

Men sommerferien havde budt på et par forbedringer på Minien, bl.a. havde vi fået håndbremsen til at virke, så vi kunne bruge den til noget fornuftigt, dels havde vi forbedret affjedringen i bagvognen. Den der bagvogn spillede os lidt et pus på prøve 1, hvor det sikkert var til meget underholdning for publikum, men utrolig frustrerende for Poul som chauffør, for første gang han skal igennem slalomstykket, som er på prøve 1 er han noget overrasket over hvor løs bagenden på bilen er, for den står næsten på tværs, hvilket resultere i en ringe tid og en kegle.

 

Noget frustreret kører vi mod prøve 2, og på transporten får Poul fjernet det der var blevet forbedret på bagvognen, hvilket havde gjort den alt for stiv. Herefter kører Minien som den skal, og vi har ingen problemer med at styrer bilen rundt på prøverne, der var bare det med håndbremse som skulle øves lidt, og der blev øvet og draget nogle erfaringer. Det er ikke alle steder det er fornuftigt at bruge håndbremsen.

 

Vi kører alle 7 prøver igennem inden pausen, og vi hygger os og synes faktisk det er rigtigt sjovt. Som eksempel kan nævnes Gasbetonfabrik, hvor vi kæmper for at få den lille bil rundt i de grusstykker som er på prøven, og slutter af med at kurrer skraldgrinede gennem målfeltet, det er sgu da sjovt…..!

 

Desværre må vi udgå efter pausen på prøve 8, da en stræberarm mener den skal miste forbindelsen med forbroen under nedbremsningen til målfeltet…..ØV…., resultatet en bukket bærearm og en knækket bærekugle. Så var det motorløb slut.

 

Vi vil dog takke VAS for et fantastisk motorløb indtil og med prøve 8, det var nogle fantastiske prøver de havde fundet frem og vi kommer helt klart tilbage en anden gang.

KLIK ind på dette link og se onboardfilm fra løbet.....!
 

 

Med venlig hilsen

 

Ricky og Poul

www.ppjminiracing.dk, en del af www.miniteam.dk

Velkommen til vores hjemmeside

Stevnsprøver 12 den 24. Juni 2012

Se billeder fra Stevnprøverne HER
Se video fra Stevnsprøverne HER Morris optræder flere gange
(2.35 og 5.48)

 

Det var en våd og regnfuld morgen………….!
Ja, dette kunne godt lyde som starten på en grufuld rallygyser, men det var altså en våd og regnfuld søndag morgen der mødte os på vej mod Stevns, på vej til SM4 i Boeslunde Kalkbrud som Stevns Motorklub stod for.

 

Nå, men igennem teknisk kontrol og licenskontrol uden problemer, Morrisen i Parc Ferme, så ind og gå rutebog og prøver igennem. Ricky var som sædvanlig grundig omkring gennemgang af prøverne og fik noteret de væsentlige ting ned, så fik vi styr på de sidste ting og så vi var klar til race.

 

De to første prøver lå i Fakse, så vi startede lige ud med 25 kilometer transport, men så var bilen også ved at være varm. Vi starter ud med prøve 1 som de kalder ”Værkstedet”, og det gik også fint, vi har lidt svært ved og få bid, så jeg måtte føle mig lidt frem på gassen, for ikke at det hele skulle gå op i hjulspind. Man kunne godt mærke at vi lige skulle i gang og vi er jo også forholdsvis nye i dette ”game”. Så vi startede dagen med 2. hurtigste tid (2.21) på denne prøve, det er jo så heller ikke svært, når man har lavet en fejlbane og mangler et helt ”bogstav”…………så vi måtte nøjes med en max. tid (3.00)….! Lidt slukøret kørte vi videre til prøve 2 ”Vægten”, 500 meter fra prøve 1. En lille snørklet bane hvor vi også skulle igennem 100 meter kalk, og for at være helt sikre på at intet skal gå galt på den prøve, gennemgik vi prøveskitsen meget omhyggeligt, så vi var helt sikre på at intet gik galt. Vi startede på prøven og det kørte bare derudaf, faktisk var prøven meget sjov når man skulle igennem den våde kalk, og så i mål. Vi åbner døren og vil aflevere vores startkort, ”Fejlbane” bliver der sagt. Både Ricky og jeg protestede, for vi var 100% sikre på at vi havde kørt prøven korrekt, og to fejlbaner i træk……nej nej!!. Nå, men official kalder op til den post som har meldt fejlbane, for at få hoved og hale i den historie. Og det viste sig at den official som har meldt fejlbane, ikke lige havde været så opmærksom, så han mente at han kun havde set os komme rundt 1 gang, hvor vi skulle være komme rundt 2 gange, men han indrømmede da også at han ikke lige havde været så opmærksom på daværende tidspunkt. Så er det jeg mener at hvis der er tvivl, bør det nok komme deltageren til gode, i stedet for at blive dømt ude pga. af en official der hellere tælle regndråber…! Vi fik slettet vores fejlbane og kom så videre.

 

Nå, så var bunden ligesom lagt for den dag, og vi kørte til næste prøve vi fik prøvet lidt hastighed af på Morrisen, med 275 meter snoet vej med en vending for enden, det med vendinger er Morrisen ikke blevet helt god til endnu, men det lærer den vel en dag, og så tilbage igen. Men efter de 2 første prøver, hvor vi havde lidt problemer, gik det ellers derudaf, hvis man se bort fra det vand som trængte ind i bilen og skabte en mindre regnsky inde i bilen, luftfugtigheden var i hvert fald høj når vi holdt stille, så alle ruder duggede, derudover valgte vinduesvisker mere eller mindre at strejke til sidst i løbet. Lidt positivt skete der for os på den sidste prøve, som vi ellers ikke havde prøvet hele dagen, var at vi på sidste omgang fik varme i dækkene og kunne stå fast, det havde vi ikke prøvet hele dagen. Det havde så nok også noget at gøre med at det var holdt op med at regn. Nå, men resultatet af vores anstrengelser var at vi blev nr. 5 i klassen og 23 generelt.

Så nu kan det kun gå fremad….!

Tak til Stevns Motorklub og ”næsten” alle deres officials for et godt motorløb med nogle gode prøver.

Se flere billeder fra Stevnprøver 2012 HER 

Vi ses derude……!

Med venlig hilsen

PPJMINIRACING.DK

En del af www.miniteam.dk

Velkommen til vores hjemmeside

Sådan……og gennemført…!

 

Så har PPJMINIRACING, en del af www.Miniteam.dk , været i ilden for  2. gang med et brændende ønske om at gennemføre vores første klubrally, uheldigvis udgik vi i vores debutløb til SM2 i Roskilde pga. af en skifteaksel og en skiftegaffel der mistede forbindelsen til hinanden…denne bagatel var nu rettet og vi var klar.

 

Søndag morgen den 9. Juni 2012, stod vi klar til start til SM3 i Holbæk. Rutebogen blev studeret og planen blev lagt, der var formodninger om at prøverne var glatte, da der udenfor silede en stille regn. Dette blev også bekræftet allerede på første prøve, for jeg synes at Morrisen var noget levende, både med forenden og bagenden. Ellers må man sige at vi fik os en på opleveren, og vi fik bilen lært at kende på det glatte underlag på prøverne, som bestod af asfalt og ZF-sten……..DET VAR SKIDE SJOVT…!

 

Efter pausen startede vi ud med prøve 1 som skulle køres igen som prøve 6, dog med ny rute og en ekstra kegle, der må jeg sige vi tabte sutten og måtte indkassere en fejlbane, men som de nybegyndere vi nu engang er må vi bare lærer af vores fejl og komme videre (og vi var jo ikke de eneste). Men ellers skulle prøverne vise sig at været tørret op og så blev der for alvor givet gas, og vi fandt da også Morrisens grænser et par gange, uden at være ude i de helt store stunt, dog nok til at Ricky tabte noten et par gange, da han syntes det gik pænt stærkt, og bilen var nået længere end ham ;-) . Morrisen viste sig som den pålidelige lille racerbil den er, og HAMO er lavet nogle fine prøver som vi fik os nogle sjove oplevelser med. Udover at gennemføre vores første klubrally, blev målsætningen også opfyldt, at gennemføre og ikke at ende som nummer sidst, hvilket må siges at været ok.

 

Stor tak til Ricky for at have modet til at sætte sig ved siden af.

 

Tak til HAMO og prøvemandskaberne for et godt motorløb.

Se de 5 onboardfilm i Rallybiografen....HER!

Med venlig hilsen

PPJMINIRACING.DK

En del af www.miniteam.dk

Velkommen til vores hjemmeside

Hey....Se her...!
Se videoen fra vores første klubrally, vi udgik dog,  men her kan vi dog ses i aktion inden...
.!
Klik er her for at se mere

 
 

Så oprandt dagen hvor PPJ-Miniracing.dk, en del af Miniteam.dk, endelig skulle afprøve den færdigbyggede bil. Det skulle selvfølgelig forgå til Hedelands Klubrally i Roskilde 2. afd. af Sjællandsmesterskabet.

Ugen optil havde været lidt hektisk, da vi efter en tur på rullefelt konstaterede at der var behov for 4 nye stempler, hvilket jeg selv synes jeg fik bestilt i god tid. Men pga. engelsk grundighed (læs ”slendrian”)lykkedes det mig først at få fingrene i stemplerne tirsdagen op til klubrallyet, hvilket betød at jeg så først skulle finde nogen der kunne tilpasse min stempler i højden før jeg kunne monterer dem. Torsdag aften blev motoren samlet og lagt i hullet, og lørdag blev bilen samlet færdig og klargjort til sit første klubrally (fredag stod i familiens tegn).

Så blev det lørdag morgen og bilen var klar. En frisk fyr som jeg kender der hedder Ricky, var frisk på at sidde ved siden af - fantastisk. Af sted mod Roskilde fra værkstedet, i gennem teknisk kontrol uden problemer, ”taktikmøde” og morgenmad, så var vi klar og spændte som små børn op til juleaften. Det viste sig da også på prøve 1, hvor Minien nok mest af alt lignede en kviekalv på en forårsegn, i hvert fald hvis men stod ved vendekeglen på den prøve (håber der både er billeder og film…;-), men der kom alle tricks og finter i brug, må jeg nok sige. Keglen var gemt bag en top, og man så først keglen når man hang i luften, efter et langt tilløb….;-), så da vi landede skulle den både have gear, håndbremse også lige styres på plads……men det lykkedes og der kom kontrol over situationen. Vi måtte desværre udgå efter prøve 5, da 1. og 2. gear forsvandt, men trods alt nåede vi da at kører alle prøver én gang. Ellers var det nogen gode prøver og noget godt materiale der var blevet udleveret. Alt i alt et godt stykke arbejde fra løbsledelsen og medhjælpernes side.

Tak til Ricky i 2. kører sædet for det fine arbejde, på trods af at det var hans debut inden for rallysport. Han kommer jo fra en verden med radiostyrede legetøjsbiler og 402 meter ligeud på en motorcykel………!!!!!!? Men han synes det var en fantastisk oplevelse og stiller gerne op igen - det er jo helt KANON.

Tak for hjælpen til Team Ipswich og Doktor Juelshøj, der gjorde det muligt at komme ud og kører i denne weekend.

Med venlig hilsen Poul Pape J. Jensen

 
 
(billeder "lånt" af John Larsen - som postet på rallyinfo.dk)

Sidste nyt...!

12/2-2012

Dette er en historisk dag for PPJMINIRACING, at jeg idag for muligheden at skrive på min hjemmeside at jeg har været ud og kører den første tur i min Mini, det er jo FANTASTISKT.
Det er jo altid med en smule spænding, når sådan et omfattende projekt skal ud på sin første prøvetur. Men bilen har som udgangspunktet var tiltænkt, 4 fremadgående gear og et bakgear, ingen mislyde, et fantastiskt olietryk, den er dog plaget af en smule karburatorstøj........men det må den gerne ha`......Smiler stort., og den virker og er kvik.

Se "Den første tur" HER...!

Displinen har åbenbart været på plads, lige fra at bygge ledningsnet, til kontrol af olietryk, opstart af motor, hvor man føler sig lidt anspændt, når stumperne kommer lidt fra øst, og lidt fra vest og noget fra en papkasse. Jeg følte at der var mange ubekendte, som kunne skabe problemmer, men alt fungerer umiddelbart. Der var da også lidt problemer, en utæt oliekøler, et tændingsanlæg der ikke ville samarbejde (så tilbage til platiner, det virker....!) og så en viskerarm der ville falde af.....men det er jo en Mini-sygdom som er til at leve med. I det store hele har det jo været bagateller, når man tænker på hvor lang tid projeketet har stået på.

(Se de sidste billeder af projeket HER)

I den forbindelse skal jeg ikke at glemme at sige tak for hjælpen til Kenneth Jørgensen for de mange timer på værkstedet, i lørdags startede vi i -12 graders frost (lykken er en terassevarmer). Ligeledes vil jeg også takke for hjælpen til Jimmi Juelshøj (Doktor Juelshøj), som har været en gudbenådet hjælp til de sidste justering og finpudsning, leverandør af detaljer når det brændte på og så ikke mindst en god Mini-historie i ny og næ.

Det næste der står på programmet er justering af motor og undervogn, og så skal den jo lige forbi en synshal........Vild, men mon ikke det skulle kunne lade sige gøre også. 

Vi ses derude......, er der iøvrigt nogen der har hørt noget til 4-Rings Motorsport og deres Audi-projekter.........Waou

Med venlig hilsen
Poul Pape J. Jensen

15/1-2012

Nu nærmer foråret sig, kan man mærke, løbskalenderen er blevet offentliggjort og rygtebørsen er godt i gang med hvem der kommer ud og kører, og ikke mindst, hvad de kommer ud og kører i. Som jeg fornemmer det, er der forholdsvis mange der har byttet biler i løbet af vinteren, og der står da også nogle rigtig spændende historiske biler, som vi ikke har set længe, klar til at komme ud og kører.

Med hensyn til mit eget projekt, så må man jo sige at det nærmer sig jo også med hastige skridt, motoren er lagt i bilen og det meste er tilsluttet, der er dog lige nogle væsentlige ting som skal skaffes før jeg kan trykke på startknappen, det kripler godt nok lidt i fingerne for at få den startet, men det bliver dog nødt til at vente, for den oliekøler jeg havde, som jeg troede der passede, var for stor, så nu søger jeg en 10-rækkers, så vi kan få hældt noget olie på og få raceren startet.

Der er også sket lidt andet i løbet af efteråret, www.COOPER-RACING.dk  og www.PPJMINIRACING.dk har slået pjalterne sammen og dannet et nyt team, http://www.MINITEAM.dk , Historic-Rally. Det blver jo så Danmarks ældste Rallyteam, ihvertfald når man ser på bilernes alder. En Mini fra 1967, der så bliver 45 år og så Kenneths Austin Mini Cooper fra 1962, der fylder rundt i år. Tillykke med de 50 år. DET SKAL FEJRES....!
 Blinker 
Med venlig hilsen
PPJMINIRACING.DK
Poul Pape J. Jensen

KIG IND I RALLYBIOGRAFEN OG SE LIDT OM HISTORISK RALLY
DER ER FLERE BILLEDER AF PROJEKTET HER.

25. Oktober 2011

Nu når man har en hjemmeside, synes jeg også man har en pligt til at opdaterer den en gang i mellem, og nu når der sker noget nyt med Miniraceren, skal det da også slås op på hjemmesiden.

For at nævne det sidste nye som er sket med Minien, kan jeg tilføje at gearkassen er blevet renoveret, der er sat stålsynkromeser i, forstærket differenciale og en 4.1 gearing, den bliver meget lavt gearet, men det for at kompencerer lidt for at bilen nok ikke får det optimale antal hestekræfter. Dette skyldes nok mest at bilen jo bliver bygget efter "LOW BUDGET"-konceptet.Cool
Som det også kan ses på det billede ovenfor, er fronten samlet færdig, der mangler bare en motor, men det skyldes sådant set kun at jeg mangler få sat topstykket på. Men det skal jeg først se på, om det ikke skulle være muligt at hente lidt flere hestekræfter i først, sammen med den 286 grader knast som sidder i motoren.

Der er lagt flere billeder op, hvis i kigger ind under "Mit Miniprojekt"

I ØVRIGT, HVIS DU STÅR OG MANGLER ET SPLINTERNYT HJELMNET TIL DIN RALLYVOGN, SÅ KIG OVER PÅ MIN KØB OG SALG-SIDE.

Med venlig hilsen
PPJMINIRACING.DK
Poul Pape J. Jensen 

7/8-2011

Så er der sket fremskridt i "projekt Mini" igen, på trods a f sommerferie og hvad der ellers kan komme i vejen for sådant et projekt. Blandt andet kan alle 4 hjul nu sidde fast på bilen, og der er blevet lagt ledningsnet i. Hvis I kigger på de seneste billeder af bilen vil I også se at der er blevet bygget et instrumentbord i, det er dog modificeret en del fra hvad det var originalt, for ellers ville jeg ikke have en ærlig chance for at nå hverken hovedafbryder eller knapper, simpelhen en nødvendighed.
Det der efterfølgende skal sket er at alle de dele som jeg har fået skrabet sammen til motor og gearkasse, skulle gerne sættes sammen og så skal de resterende ting bare hænges på bilen, så kan den vel snart komme ud og kører.......Vild

Se Køb & Salg

Gå direkte til Køb & Salg her.....

Ny sponsor....!


 
  

Som nogle vil have bemærket er der kommet en enkelt sponsor til, nemlig TOBUVÆRK, som ligger på Energivej 24, 2750 Ballerup.
Hos TOBUVÆRK kan man få repareret/renoveret alle former for topstykker uanset alder og mærke.
Hvis du har yderligere spørgsmål kan man altid ringe til TOBUVÆRK.
Vidste du iøvrigt at du som værksted, kan sende dit topstykke med FTZ, så leverer de topstykket til TOBUVÆRK, og FTZ returnerer topstykket når det er færdigt.


NY KØB OG SALG SIDE
(KLIK HER og se om der er noget du mangler)

KLUBRALLYDEBUT


19/4-11
Så skete det...., jeg har været til klubrallykursus...., det var vel også på tide, nu har jeg gået og set på at de andre har kørt stærkt og hygget sig gevaldigt i mange år, nu blev det endelig min tur.
Dette var dog ikke sket uden at min gode ven, Kenneth Jørgensen fra Cooper-Racing, skubbede på og jeg måtte sluge et par kameler, for Kenneth syntes at jeg skulle se at komme igang med det klubrallykursus, men min racer var jo ikke rigtig færdig endnu, og min kone, Tina, ville nok ikke blive henrykt (på den fede måde) over at jeg lige "rev" Kia'en rundt nede på Dyrskuepladsen. Kamelen lå så i, at jeg har altid haft et princip om at man ikke låner en anden mand racerbil, men det havde Kenneth åbenbart ikke noget problem med, så sådant blev det, at jeg kørte til Klubrallykursus i den lille lyseblå Mini Cooper.
 Så lørdag d. 16. April 2011 stillede jeg op sammen med René Hansen som 2. kører, til klubrallykursus hos Hedeland MotorKlub, hvor 16 andre hold også var mødt op, FLOT TILSLUTNING. Her fik vi gennemgået teorien og derefter kørte vi op på Dyrskuepladsen i Roskilde, til den praktiske del, som bestod af to manøvreprøver. Hele kurset forløb uden problemmer, så det var jo en fantastisk dag.

LUKKET KLUBRALLY
Efter kurset havde Hedeland valgt at ligge et lukket klubrally, hvor deltagerne fra klubrallykurset kunne melde sig til og for trænet nogle af de færdigheder de havde tilegnet sig ved kurset. Hvordan det gik for os kan I se på de 3 videoer som er lagt op i Rallybiografen.

Kom direkte til videoerne ved at klikke på linket nedenfor..!
Klubrallykursus 1


Klubrallykursus 2

Klubrallykursus 3

God fornøjelse, og stor tak til
Hedeland Motorklub og Cooper-Racing for en fantastisk dag.
 
Billeder fra Klubrally på Dyrskuepladsen d. 16/4-2011


På denne hjemmeside kan man løbende følge med i mit Miniprojekt, ligesom jeg  også vil lægge billeder op fra de rallyer som det lykkedes mig at tage lidt billeder fra, i forbindelse med mig tur rundt i Danmark med www.cooper-racing.dk

-Hvis du vil se den seneste opdatering,
så 
KLIK HER samt alle billeder af projektet
-Vil du se de sidste nye billeder, så KLIK HER!

Min Mini er et igangværende projekt, som gerne skulle ende med at blive til en rallybil til historisk rally, der er nogen der siger den skal være færdig til sommer (men hvilken sommer), jeg er jo så af den holdning at min racerbil er færdig.....når den er færdig.....på den måde bliver jeg ikke skuffet over at jeg ikke nåede at blive færdig til det forventede tidspunkt.....har været med på projekter før, hvor der var store planer, og inden man så sig om var der gået 5-6 år, så er det svært at holde motivationen. Men jeg glæder mig som en lille dreng til den er klar, indtil da må jeg nyde godt af andres glæde ved at kører race i en Mini (servicemand for www.cooperracing.dk), og de gør det jo godt.

Med venlig hilsen

Poul Pape Juel Jensen
e-mail: poul@ppjminiracing.dk

Velkommen til vores hjemmeside