Projektet "PPJ MiniRacing"

Seneste opdatering omkring opbygningen af min Mini..!

SÅ FIK DEN ENDELIG NOGET FARVE......
Efter længere tids kamp med at gøre bilen klar til maling, har jeg haft en del overvejelser over hvorledes jeg skulle kommer over "projekt maling", og eftersom min økonomi ikke lige syntes at den havde lyst til at lægge ud for en lakering hos en vognmaler, valgte jeg faktisk at gøre det selv, det er der muligvis mange meninger om, men sådan blev det (det er jo kun en racerbil....., og jeg synes der er nok at bruge penge på i sådan en proces). Men alt i alt fik raceren en "byge" maling, og jeg synes resultatet er blevet tåleligt.

OG SÅ KOM DER HJUL PÅ.......i den ene ende....!
Som I nok kan se, skrider projektet jo stille og roligt fremad, og vi er begyndt at samle bilen. Vi er stort set færdig med at montere buret, vi mangler bare dørforstærkningerne, bagbroen er sat på bilen samt lidt andre småting. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til min gode ven Kenneth Jørgensen som hjælper til, hvis det ikke var for hans kritiske syn på tingene, var der nok ikke blev kælet så meget for detaljerne...
STOR TAK TIL HAM, FOR HANS INDSATS....

Udgangspunktet for mit projekt

SE FLERE BILLEDER AF PROJEKTET KLIK HER

Austin Mini 0, 8 2-dørs, '67, grøn Benzin, 2-ejers vogn, samme ejer i 33 år - bilen er i 1967 købt fra ny, hos en forhandler i Slagelse, siden flyttede køberen, som var skolelærer til Silkeborg. Bilen blev i 2000 solgt til manden jeg købte den af, og han kendte bilen fra sin barndom, hvor han legede med skolelærerens søn og var blev kørt i skole i denne bil adskillige gange, så man må sige han har kendt bilen.

Ham jeg købte Minien af havde så en plan med bilen, som var blevet påbegyndt, og han havde da også købt nogle fornuftige stumper som fulgte med da jeg købte den.
Bl.a. er for og bagbro sandblæst og malet, undervognen er bygget om til fuld race - dvs. just.bar negativ camber i bag og fast i front, samt komplet just.bare SPAX undervogn. - Aldrig kørt.

Bilen er yderligere monteret med komplet med skivebremser i front og brede tromler i bag.

Hagen ved det hele var så at bilen havde stået stille et par år......udenfor......så det må siges at det havde taget hårdt på den.